følg os på Facebook
Ekko i mørket - Løvens mærke 2

Ekko i mørket - Løvens mærke 2

Vær den første til at bedømme dette produkt

Rivers, Francine
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Ekko i mørket

er andet bind i serien »Løvens mærke« og fortsætter hvor bind 1 »Hvisken i vinden« slap.

Den kristne slavinde Hadassah overlever løvernes angreb i arenaen ved lægen Alexanders hjælp. Alle antager, at hun er død, og Hadassah har iført sig slør for at skjule sin identitet lige så vel som de ar, som nu mærker hendes krop. Hun får arbejde som Alexanders assistent og hjælper lægen i den fattige del af byen, hvor hun bliver kendt som Rafa, helbrederen, der ved troens kraft helbreder de syge og udbreder evangeliet.

Da Julia Valerian, hendes tidligere bøddel og plageånd, bliver syg, tvinges Hadassah til at træffe en svær beslutning: skal hun vende tilbage til Valerians husstand, og derved risikere at blive afsløret og henrettet, for at hjælpe Julia?

Hverken Julia eller hendes bror, Marcus, ved, at de begge har elsket den kvinde, som nu skjuler sig bag slørene. Marcus fortsætter med at søge efter tro og mening, og da han vender sig bort fra Roms rigdomme, bliver han, ledt ind på en rejse, der kan sætte ham fri fra sjælens mørke.

Vil han finde Gud og blive den mand, som Hadassah ved, han kan blive? Og vil flammen mellem Hadassah og Marcus blusse op igen?

Yderligere information

Varenummer 6417
Forfatter Rivers, Francine
Stregkode 9788771325386
Indbinding INDBUNDET MED OMSLAG
ISBN 978-87-7132-538-6
Udgivelsesår 2015
Sider 584
Størrelse 15,5 x 23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse