følg os på Facebook
Håbets port

Håbets port

Vær den første til at bedømme dette produkt

Afshar,Tessa
Pris - 299,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Håbets port

Bibelhistorisk roman af Tessa Afshar

I Roms gader går den unge Priskilla rundt på må og få, indtil hun en dag vover sig ind i den jødiske synagoge. Her møder hun Rufus og Maria, der ikke bare tager godt imod hende, men også fortæller hende om Yeshua - eller Kristus, som han også kaldes. Det bliver begyndelsen på en lang rejse, der først fører Priskilla sammen med teltmageren Akvila og senere fører dem begge videre til Korinth, hvor en ny kristen menighed vokser frem. Samtidig med de dramatiske begivenheder rejser der sig en mængde spørgsmål for Priskilla. For er det virkelig sandt, at denne Kristus er Vejen, Sandheden og Livet? Tør hun tro, at der er håb også for en hedning som hende?

I denne handlingsmættede roman, som udspiller sig i det 1. årh. efter Kristus, kommer vi vidt omkring, fra kejsernes palads til de usleste rønner. Men alle vegne fornemmer man, at noget nyt er ved at ske: Håbets port åbner sig.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Om forfatteren

Tessa Afshar har vundet flere priser for sine romaner i USA. Hun blev født i Iran, men bor i dag i USA. Som ung konverterede hun fra islam til kristendommen, og alle hendes romaner tager udgangspunkt i Biblens beretninger.
Tessa Afshars roman kan nu for første gang læses på dansk.

Udgivet på Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6807
Forfatter Afshar,Tessa
Stregkode 9788756464529
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6452-9
Udgivelsesår 2021
Sider 336
Størrelse 15,5 x 23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt