Banner-kundeservice-lydboger-ikon

Hvad er en lydbog?

En lydbog er en bog, som er indlæst, så du kan du lytte til indholdet, lige når det passer dig. Det er praktisk, når du kører bil, gør rent eller cykler til arbejde. Du downloader lydbøgerne som MP3-filer, som du kan afspille på din smarthphone, iPod, iPhone eller lignende.

Hvordan bestiller jeg en lydbog?

Når du er inde for at kigge på en konkret titel, kan du se, at den også findes som lydbog, hvis der er et markeret ikon ved siden af forsiden. Du bestiller lydbøger på samme måde, som andre varer. Du skal dog ikke betale for levering. Vær opmærksom på, at du skal være logget ind for at købe en lydbog.

Hvordan afspiller jeg en lydbog?

Når du har afsluttet din bestilling kan du downloade lydbogen fra ”Mine sider” eller fra din ordrebekræftelse. Lydbogen er gemt i en zip-fil, som skal pakkes ud. Downloader du zip-filen på en smartphone, iPod, iPhone eller lignende kan du downloade en app, som kan læse zip-filen som en lydbog. Hvilken lydbogsapp du skal have fat i, afhænger af den enhed, du bruger. Søg på ”audiobook player”, der hvor du henter dine apps.

Må jeg låne en lydbog ud til andre?

Lydbøger er til personligt brug og må ikke downloades af andre end køberen. Du må derfor heller ikke videresende lydbogen til andre eller låne den ud. Du må til gengæld gerne gemme lydbogen på flere enheder, f.eks. både på din smartphone og tablet.

Kan jeg give en lydbog i gave?

Du kan ikke give en lydbog som gave. I stedet anbefaler vi at give et Gavekort til Forlagsgruppen Lohse.