banner_daabsklub

Giv dit dåbsbarn en gave for livet

Som forældre, bedsteforældre eller faddere vil vi gerne give vores dåbsbarn det bedste. Med Børnenes Dåbsklub er du med til at glæde dit dåbsbarn i mange år med gaver, der handler om at være døbt, og hvad det vil sige at tro på Jesus.

Du tegner et abonnement, hvor du giver barnet en gave hvert år på dåbsdagen. Gaven indeholder bøger suppleret med musik og legetøj, som er redskaber til at fortælle barnet om dåben og den kristne tro. I gaverne er der taget højde for dit dåbsbarns alder.

Vi gør det hele for dig – du sparer 30-35 %

Du sparer 30-35 % af normalprisen på indholdet i pakkerne, og vi sørger for, at dit dåbsbarn får pakken til dåbsdagen. På den måde glæder du dit dåbsbarn med en gave hvert år på dåbsdagen. Du betaler først for gaven, når vi sender den.

Tre forskellige abonnementer

Du har mulighed for at vælge mellem tre abonnementer:

DÅBSPAKKE A OG B

Forærer du Dåbspakke A eller B, giver du dit dåbsbarn en pakke hvert år på dåbsdagen. Indholdet i Dåbspakke A er anderledes end i Dåbspakke B. Det giver dig f.eks. mulighed for at give søskende to forskellige dåbspakker.

Du sparer 30 % af udsalgsprisen på gaverne og betaler 39 kr. pr. pakke i porto (og den faktiske porto for pakker til udland). Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. 

Se oversigt over indholdet i Dåbspakke A og B her.

DÅBSPAKKE C EKSTRA

Forærer du dit dåbsbarn Dåbspakke C, giver du dit dåbsbarn to dåbspakker om året – på dåbsdagen og på halvåret for dåbsdagen. 

Du sparer 35 % af udsalgsprisen på pakkerne og betaler 39 kr. pr. pakke i porto (og den faktiske porto for pakker til udland). Pakkerne koster normalt mellem 150-300 kr. 

Se oversigt over indholdet i Dåbspakke C Ekstra her.

Abonnementsperiode

Abonnementet fortsætter til barnet er 12 år, men du kan til hver en tid opsige dit abonnement. Har du allerede et abonnement i Børnenes Dåbsklub, kan du til hver en tid ændre det til et andet.

Sådan gør du

  1. Du melder dit dåbsbarn ind i Børnenes Dåbsklub ved at udfylde formularen herunder. På formularen oplyser du bl.a., hvornår dit dåbsbarn har fødselsdag og dåbsdag.
  2. Vi sender den første pakke til dig sammen med en velkomsthilsen til barnet senest to hverdage efter, at vi modtager din indmeldelse. Denne gave kan du tage med til barnedåben – eller forære dåbsbarnet ved anden lejlighed, hvis barnet allerede er døbt.
  3. Vi sender efterfølgende en pakke til dit dåbsbarn hvert år på dåbsdagen (to gange om året, hvis du har valgt Dåbspakke C). Fakturaen bliver sendt til dig på mail.
    Ønsker du selv at forære de efterfølgende pakker til dåbsbarnet, kan du vælge at få sendt pakkerne til dig, når du melder barnet ind i Dåbsklubben.

Har du yderligere spørgsmål til Børnenes Dåbsklub, er du velkommen til at kontakte os på 7593 4455 eller info@daabsklub.dk.

Forær et abonnement fra kirken

Som kirke har I mulighed for at forære dåbsbarnet et abonnement på Børnenes Dåbsklub for en kortere eller længere periode. Læs mere her.