følg os på Facebook
Skift fokus

Skift fokus

Vær den første til at bedømme dette produkt

Pedersen, Carsten Hjorth
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Skift fokus

Opdragelse med Gud og næsten i centrum.

Bøger om pædagogik og børneopdragelse har i mange år haft barnet i centrum. Carsten Hjorth Pedersen foreslår et andet fokus: Gud og vores næste, fordi målet er at leve et liv til Guds ære, næstens gavn og min egen glæde. En bog som giver redskaber både til professionelle og forældre.

»Denne fine bog påpeger, at flere af de tendenser, der ses i børneopdragelsen tilsidesætter fællesskabet. ...
I bogen opfordres vi til at skifte fokus, så Gud og vores næste bliver omdrejningspunktet for opdragelsen. Gud har skabt os i kærlighed, og vi bør gengælde denne kærlighed og give den videre. Det er okay at opdrage børn til at tænke på sig selv, men samtidig er det vigtigt, at de lærer at være noget for andre. Det har Gud bedt os om, fordi han ved, at vi fungerer bedst, når vi hjælper hinanden.
Det har alle opdragere brug for at blive inspireret til. Derfor: læs bogen og bliv klogere.«
Rikke Frovin Christensen, folkeskolelærer, mor til fire og juniorklubleder

»Carsten Hjorth Pedersen har de seneste år været optændt af en bestemt tanke: Han vil gerne finde balancen i opdragelsen og pædagogikken. Balancen mellem ”barnet i centrum” og ”Gud og næsten i centrum”.
Og så tænker du måske, at det vigtigste i bogen er balancen i forhold til de børn, du skal opdrage, undervise eller forkynde for. Men bogen vil mere end det, for når du har læst den, sidder du tilbage med spørgsmålet: Hvordan finder jeg selv som voksen den balance? Børn er prisgivet, hvis de voksne, der omgiver dem, selv roder rundt i deres liv og deres gudsforhold uden balance. Derfor skal du læse denne bog!«
Hans Jørgen Hansen, daglig leder af Foreningen af Kristne Friskoler

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Anmeldelser

»Er du på nogen måde i kontakt med børn eller unge, skal du læse denne bog – ikke kun for børnenes skyld, men lige så meget for din egen.« Tro & Mission Læs hele anmeldelsen her.

»I strømmen af bøger med råd til det moderne menneske foreslå det nu, at et barn skal opdrages med bevidsthed om Gud som myndighed. Det er tiltrængt.« Kristeligt Dagblad Læs mere af anmeldelsen her.

Udgivet på LogosMedia.

Yderligere information

Varenummer 6522
Forfatter Pedersen, Carsten Hjorth
Stregkode 9788774258001
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-7425-800-1
Udgivelsesår 2017
Sider 176
Størrelse 13,8 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse