følg os på Facebook

Detaljer

Påvirk med respekt

af Carsten Hjorth Pedersen

Når vi har med andre mennesker at gøre, påvirker vi dem - og omvendt. Neutralitet er en umulighed. Men vi kan påvirke på både gode og dårlige måder. Det er derfor meget vigtigt at øve sig på at påvirke med respekt. Det gælder ikke mindst, når der er tale om religiøs påvirkning og på en særlig måde i forholdet mellem voksne og børn.

Carsten Hjorth Pedersen, mangeårig leder af Kristent Pædagogisk Institut, giver i denne bog værdifuld vejledning til forældre, pædagoger, lærere, klubledere og forkyndere, som i arbejde og fritid påvirker andre. Forfatteren giver hjælp til at finde en sund balance - en balance, som indebærer viljen til at konfrontere, men vel at mærke på en måde så man ikke svigter den anden enten ved at gå for tæt på eller ved at trække sig for langt tilbage.

Citat fra bogen

Jeg ønsker at gøre op med tanken om, at vi gør andre - børn, unge, tilhørere eller andre - en tjeneste ved ikke at ville dem noget. Først og fremmest fordi vi derved – uden selv at se det – bliver agenter for den grasserende relativisme, som i forvejen er alt for dominerende. Men også, at vi gør andre en tjeneste ved at ville dem noget, for det eksplicitte er altid enklere at forholde sig til end det implicitte. Og grundlæggende er det godt at møde mennesker, som ikke er ligeglade.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen.Bogen er udgivet på LogosMedia i samarbejde med Credo.

Yderligere information

Varenummer 6595
Forfatter Pedersen, Carsten Hjorth
Stregkode 9788774258117
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-7425-811-7
Udgivelsesår 2019
Sider 176
Størrelse 13,8 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse