følg os på Facebook
At sætte spor

At sætte spor

Vær den første til at bedømme dette produkt

Nielsen, Jørgen Hedager
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

At sætte spor

Erindringer af Erik Back Pedersen fortalt til Jørgen Hedager Nielsen.»Erik Back Pedersens erindringsbog er en varm og livsbekræftende fortælling af et menneske, der gør stort indtryk på alle, han møder. Erik voksede op i en stor og kærlig familie i Sædding. Her blev grundlaget lagt for et levende engagement i eksempelvis søndagsskolerne, FDF, tre efterskoler, Børkop Højskole og Indre Missions hovedbestyrelse.

Erik fortæller åbent om sit spændende liv og de mange mennesker, der satte spor i hans liv og virke. Han beretter om glæder og udfordringer - og om de sorger og den modgang, som også fulgte med. Han er af væsen en meget positiv, smittende og inspirerende person.

Igennem de små 40 år, jeg har kendt ham, har han altid været værd at møde, tale fortroligt med og spørge til råds. I bogen afspejles et åbent og imødekommende menneske med stor livsvisdom og menneskelig indsigt. Erik ser muligheder frem for begrænsninger, og hans livsglæde og begejstring smitter alle omkring ham. Og så lukker Erik os ind i sine personlige erfaringer og sit liv med Jesus.

Erik bliver kaldt for ungdommens mand. Det har været en hjertesag for ham at skabe rammer for og være sammen med de unge og lede dem til personlig tro og liv. Læs med og bliv inspireret!«
Per Søgaard

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Udgivet af Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6810
Forfatter Nielsen, Jørgen Hedager
Stregkode 9788756464406
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6440-6
Udgivelsesår 2021
Sider 344
Størrelse 15,5x23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt