følg os på Facebook
Mere værd end guld

Mere værd end guld

Vær den første til at bedømme dette produkt

Møller, Jacob Bank (red)
Pris - 125,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

»Jens Mortensens erindringsbog er af den herlige slags, hvor dyb alvor og højt humør går hånd i hånd. Han skriver, som han er: umiddelbar, ligefrem og utilpasset. Alt sammen positivt ment.
Som min kollega, ven og chef gennem mange år har jeg i hans selskab fået utallige lærerige og livsbekræftende oplevelser. I bogen afspejles den livsvisdom, menneskekundskab og åndelige indsigt, som det har været godt at møde, og som har kendetegnet ham i alle hans roller og funktioner gennem livet.
Af karaktertræk i øvrigt kan nævnes temperamentet og evnen til en hurtig og rammende replik. Dette, sammen med alt det andet, har gjort sit til, at det har været både godt og lærerigt for mig og rigtig mange at være i hans selskab. Og nu får så alle muligheden for – igen eller for første gang – at nyde godt af den varme, som kommer af at være i selskab med Jens Mortensen.
Med denne erindringsbog får du noget at grine ad, noget at blive klogere af og noget at tænke nærmere over. Lykkeligvis er der også skyggesider, som har fundet vej til spalterne.
Uden dem ville der mangle vigtige facetter, som hører med til et dækkende billede af missionæren, vennen og kollegaen Jens Mortensen – i familien kaldet »bette Jens«!«
Jens Olesen, Generalsekretær i Indre Mission

Yderligere information

Varenummer 5540
Forfatter Møller, Jacob Bank (red)
Stregkode 9788756459464
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-5946-4
Udgivelsesår 2007
Sider 212
Størrelse 15,5 x 23
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse