følg os på Facebook
Ukendt land

Ukendt land

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lassen, Inge Bøgel
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Inge Bøgel Lassen har skrevet en roman om at være ung og navigere i ukendt land, hvor de store følelser og omgivelsernes krav er en del af livet.

Det er skønt at være ung! Hele livet ligger foran én. Der er så mange muligheder. Men samtidig er der så mange valg, der skal træffes. Og hvad sker der, hvis man vælger forkert? Hvis man ikke kan være den bedste?

Pernille og hendes jævnaldrende forsøger at navigere i ukendt land, mens de kæmper med forelskelser, relationer, perfekthedskrav og tro.

Uddrag fra bogen

Pernille husker, hvordan det var. Hvor godt det var. Hvordan alle hendes drømme pludselig blev til virkelighed. Hvordan det var, da Lukas kyssede hende første gang. Og næste gang. Hvordan hun ikke længere følte sig ensom og trist. Selvom der også var tidspunkter, hvor usikkerheden sneg sig ind. Hvor hun overvejede, om hun havde sagt eller gjort noget forkert, fordi der gik et par dage, hvor hun ikke så Lukas eller ikke fik talt ordentligt med ham. Hvor hun var bange for, om han var blevet træt af hende. Eller havde mødt en, der var mere spændende. Smukkere. Mere ... ligesom Sara ...

Yderligere information

Varenummer 6890
Forfatter Lassen, Inge Bøgel
Stregkode 9788756464659
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6465-9
Udgivelsesår 2022
Sider 272
Størrelse 13,8 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse