følg os på Facebook
Se, hvor nu Jesus træder - E-bog

Se, hvor nu Jesus træder - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Wangerin, Walter
Pris - 74,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

40 meditationer til brug i fastetiden

Levendegør Jesu lidelseshistorie, fulde af personlige beretninger og skrevet i et herligt sprog

Download gratis EPUB-uddrag af bogen her

Forfatteren skriver i forordet:

»40 dage er en meget passende periode til at forberede sig på fejringen af Herrens opstandelse. Jesus fastede i ørknen i 40 dage for at forberede sig på at kæmpe imod Djævelen og forberede sig til sin gerning. Ligeledes var Moses 40 dage på Sinaj bjerg, da han modtog loven (som ingen anden end Jesus selv opfyldte). I GT var der en særlig betydning knyttet til perioden på 40 dage: Et inderligt møde med Herren. Men med Kristi guddommelige gerning blev denne betydning så både bekræftet og erstattet i NT – og loven blev erstattet med nåde!
Derfor, når vi så holder vore egne 40 dages andagtsstunder, lader vi nådens virkelighed komme ind i vore liv og følger ligeledes også Jesu eksempel.«

Bogen følger Markusevangeliets beretning fra ypperstepræstens beslutning om at få Jesus slået ihjel til opstandelsen. Disse meditationer er imidlertid mere end blot en opremsning af begivenhederne. I fantasien får læseren lov til at genopleve lidelseshistorien eller til at opleve den fuldt ud måske for allerførste gang. Brug meditationerne til bøn og fordybelse i fastetiden fra askeonsdag, til Jesu opstandelsesdag og tag imod livet fra ham, der døde, men stod op.

Walter Wangerin (f. 1944) er blevet tildelt flere priser for sine bøger. Hans forfatterskab er kendetegnet af storslået fortælleevne. På dansk er tidligere udgivet Guds historie i store træk (Lohse 1998). Walter Wangerin er bosiddende i Indiana, USA.

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50024
Forfatter Wangerin, Walter
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2014
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse