følg os på Facebook
Samliv og samspil - Tag jer af.. III - E-bog

Samliv og samspil - Tag jer af.. III - E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Elstad, Gunnar
Pris - 99,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

Gunnar Elstads klassikere, nu som praktiske e-bøger. Obligatorisk læsning for alle, der arbejder med sjælesorg - og for dig, der vil have hjælp til at arbejde med dig selv. Serien »Tag jer af hinanden« er grundbøger i sjælesorg og psykologi ud fra et kristent perspektiv. Hvad er det - og hvad er det ikke? Hvor langt kan mennesker nå, hvor må Gud tage over? Hjælp, råd og gode eksempler.

Det er ikke let at være alene - men det er heller ikke let at leve sammen med andre
Vi længes alle efter fællesskab - og kan samtidig være bange for fællesskabet. Vi vil gerne forstå og blive forstået, men misforstår ofte hinanden. Vi ønsker fred og harmoni, men havner i konflikter, før vi ved af det.
Mange lider på grund af uenigheder og konflikter i familien eller i forhold til andre, der står en nær. Denne bog vil være en værdifuld hjælp til at få løst op for det, der er gået i hårdknude.

Download gratis EPUB-uddrag af bogen her

Tag jer af hinanden - sjælesorg og psykologi, hvor alle kan være med
Serien »Tag jer af hinanden« består af fire titler, der kan læses hver for sig. Størst udbytte får man dog af hele serien. Du kan købe alle fire bøger for kun 249,95

E-bøgerne udgives af LogosMedia og har samme indhold som den seneste trykte udgave (2008), nu udsolgt.

Om forfatteren
Gunnar Elstad (født i Norge 1946) er uddannet i teologi, informatik og psykologi. Han har arbejdet med litteratur, forkyndelse og sjælesorg i det kristne studenterarbejde samt i Norsk Luthersk Misjonssamband. Desuden har han i seks år været ansat ved Indremisjonsselskapets center for vækst og udvikling. For tiden er han fast forkynder i Misjonssalen i Oslo. Han har skrevet en række bøger, hvoraf flere foreligger på dansk.

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50033
Forfatter Elstad, Gunnar
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2014
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt