følg os på Facebook
Noget at tygge på  E-bog

Noget at tygge på E-bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Sangill, Bodil
Pris - 49,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

OBS: Før du køber e-bogen, skal du huske at logge ind – eller oprette et log ind til lohse.dk. Så bliver filen gemt under dit log ind på »Mine sider«.

Jeg stikker hånden ned i sækken. Lader kernerne risle mellem fingrene. Beholder en håndfuld. Ikke for stor og ikke for lille. Knugende om min fangst lister jeg tilbage gennem nattemørket og finder mit leje. Når jeg nu alligevel ikke kan sove, skal det blive godt med noget at tygge på. Det er hårde, faste kerner. Og der er noget ved smagen, der får mig til at hvile på en mere tung måde, synes jeg. Eller måske er det bare dét at få lov til at ligge her og mærke rejsekosten med egen tunge og tænder og vide, at det er en forsmag på det, som kommer – på den slags mad, som skal give os alle sammen livet tilbage.

Med udgangspunkt i bibelske beretninger lader Bodil Sangill os møde nogle varme hverdagskvinder og deres familier midt i kampen for det daglige brød. Novellerne giver kød og blod til bibelhistorien, men viser også videre. For det daglige brød er mere end det, der kan puttes i munden.

De 10 noveller giver læseren noget at tygge på – velbekomme!

Vejledning

E-bogen er i formatet epub. Det betyder, at den kan læses med alle e-bogslæsere, smartphones og tablets.

Når du har købt en e-bog, får du et link til »Mine sider«, hvorfra du kan downloade e-bogen så ofte du vil. Husk at den kun er til eget brug.

Læs mere om e-bøger her.

Yderligere information

Varenummer 50040
Forfatter Sangill, Bodil
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2014
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse