følg os på Facebook
Jesus set med mellemøstlige øjne II

Jesus set med mellemøstlige øjne II

Vær den første til at bedømme dette produkt

Bailey, Kenneth E.
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Det ændrede min teologi, tro og forkyndelse dybt, at jeg som ung studerende læste Kenneth E. Baileys Poet and Peasant and Through Peasant Eyes (1980). Jeg opdagede en troværdig og helt ny fortolkning af Lukas’ lignelser i lys af den mellemøstelige kultur og opdagede, hvordan Paulus udfolder Jesu egen forkyndelse af korset. Det inspirerede mig til mange nye prædikener.

På dansk introducerede forlaget Credo med succes Baileys bog Jakob og den fortabte i 2004. Mange blev overrasket og grebet af hans tolkninger af lignelserne i Lukasevangeliet 15 og det revolutionerende budskab om Guds grænsesprængende kærlighed. Og her er bare endnu meget mere.

Nærværende tobindsværk Jesus set med mellemøstlige øjne er kronen på Baileys forkyndelse og undervisning. Det er udlægninger af en af de få kendte teologer fra Vesten, der er vokset op i Jesu verden. Han formidler kristendommen ud fra lokalkulturen og har arbejdet med alle kilderne til oldtidens kristendom og jødedom.

I dette andet bind foreligger Baileys geniale læsninger af nogle af de største lignelser fra specielt Lukasevangeliet. Bogen er krydret med teologi og livshistorier fra Mellemøsten og har mange fuldstændig nye og overraskende tolkninger.

De to bind sammenfatter 60 års teologi helt uden sidestykke. Ingen præst kan undvære denne håndbog. Studiekredse får inspiration gennem de 32 pædagogiske veltilrettelagte afsnit. Kulturel erindring er hot i teologien lige nu, og her er Bailey langt foran langt de fleste. Og så er der inspiration til mission fra en missional teolog.

Nicolai Winther-Nielsen, Teol.dr ved DBI og Aalborg Universitet

Yderligere information

Varenummer 6066
Forfatter Bailey, Kenneth E.
Stregkode 9788787737678
Indbinding PAPERBACK
ISBN 978-87-87737-67-8
Udgivelsesår 2020
Sider 176
Størrelse 15,5 x 23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse