Fra bønnens verden

Format
EPUB
Forfatter
Ole Hallesby
99,95 kr.
På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

Fri fragt i Danmark

Fra køb over kr. 499,-

hurtig levering

Du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage

fast mængderabat

Ved køb fra 10 stk.

Fra bønnens verden er en kendt og værdsat opbyggelsesbog, som er udkommet i talrige oplag og på mange forskellige sprog. Siden bogen udkom først gang i 1927 har den inspireret tusinder af mennesker til bøn og forbønstjeneste.

Med sin enkle og direkte stil og sin ærlige og sjælesørgeriske tone har Ole Hallesby givet os en klassiker inden for bønslitteraturen, som også i dag når nye generationer med sit radikale budskab om magten i de foldede hænder.

Ole Hallesby (1879-1961) var en fremtrædende lederskikkelse i norsk lægmandsmission i den første del af 1900-tallet. Han var professor i systematisk teologi ved Menighedsfakultetet i Oslo og lærer på bibelskolen i Staffeltsgate.

FRA BOGENS FORORD

»Denne bog var direkte livsforvandlende for mit forhold til Gud, da jeg læste den første gang for otte år siden. Dengang var jeg 21 år, og man skulle måske tro, at det ville være en lidt støvet omgang sommerferielæsning. Men Ole Hallebys meget enkle billeder og samtidig direkte og udfordrende ord fik mange sandheder til at gå op for mig, som jeg stadig mindes igen og igen ...

Selvom det nogle gange er tydeligt, at Ole Hallesby taler ind i en anden tid, så er kernen i det, han siger, akkurat lige så relevant i dag, som det var for 100 år siden. Det er samtidig forfriskende at få et indblik i, hvordan vi som kristne kæmper med så mange af de samme ting, selvom vi lever i forskellige tider.«

Tanja Vilrik Bruun, oversætter

Produktdetaljer
Varenummer 50142
Varetype E-bog
Forfatter Ole Hallesby
Udgivelsesår 2023
Illustreret Nej
Forlag Lohse
Format EPUB