følg os på Facebook
Det sker når du hviler

Det sker når du hviler

Vær den første til at bedømme dette produkt

Sjödin, Tomas
Pris - 200,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

En hyldest til sofaen, til livets sunde rytme og til den hvile, der kan fyldes med venner, måltider og fest.

Nogle drømmer om flere timer i døgnet eller håber på uventede huller i kalenderen. Andre kæmper med et overfyldt liv og følelsen af aldrig at kunne slappe af. Mange længes efter hvile. Men hvad er hvile egentlig? - er det andet og mere end ikke at arbejde? Hvordan kan vi kombinere vores behov for hvile med vores ansvar og forpligtelser? Hvad gør vi med følelsen af ikke rigtig at slå til? Hvordan håndterer vi hvilens hovedfjender: bekymringen, leden og rastløsheden?

Tomas Sjödin tager os med ind i hvilens verden og udforsker den urgamle rytme, der er lagt ned i mennesket: arbejde og hvile - med udgangspunkt i den jødiske sabbat. Og han skriver om den livsvisdom, det kan være så svært at leve efter: at tingene ofte først lykkes, når vi holder op med at anstrenge os. Når vi giver slip. Når vi lader livet komme til os.

»Det sker når du hviler« er en hyldest til sofaen, til livets sunde rytme og til den hvile, der kan fyldes med venner, måltider og fest. Måske er det på tide at støve menneskets ældste og mest velprøvede ugerytme af og genopdage hviledagen?

Tomas Sjödin

Tomas Sjödin er forfatter, præst, foredragsholder og en af Göteborgs-Postens faste klummeskrivere. Efter en række mere eller mindre selvbiografiske bøger fik han i 2011 sin romandebut med Tusen olevda liv finns inom mig. Han er en kendt stemme i Sveriges Radios P1. Han bor i Säve sammen med sin kone Lotta.

Udgivet på forlaget Boedal.

Yderligere information

Varenummer 6673
Forfatter Sjödin, Tomas
Stregkode 9788793062177
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-93062-10-8
Udgivelsesår 2016
Sider 172
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse