følg os på Facebook
Den røde tråd - Kursus cd Version 2.0

Den røde tråd - Kursus cd Version 2.0

Vær den første til at bedømme dette produkt

Den røde tråd Kun 3 på lager
Pris - 500,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Den røde tråd er et kursus, som fører deltagerne igennem hovedlinjerne i Bibelen og viser, at Guds plan om at frelse mennesker går som en rød tråd gennem hele Bibelen. I løbet af kurset vil sammenhængen mellem det Gamle og det Nye Testamente blive tydelig for deltagerne.

Indhold
Kurset er delt op i to udgaver:
- Basis er velegnet for kursister, der har et begrænset forhåndskendskab til Bibelen og dens budskab.
- Bonus er velegnet til mere erfarne bibellæsere.

Begge udgaver er delt op i en standardudgave på ti lektioner og en forkortet udgave på syv lektioner. Cd'en indeholder alle fire udgaver af kurset.

Til hver udgave er der en fil med deltagermanualer, som printes ud til hver deltager, og en PowerPoint-serie, som underviseren bruger i undervisningen. PowerPoint-serien indeholder også noter og yderligere vejledning til underviseren.

Kurset er fleksibelt på den måde, at underviseren kan tilføje stof til både deltagermanualerne og PowerPoint-serierne og på den måde tilrette det enkelte kursus til den aktuelle målgruppe.

Endvidere hører med i prisen et login til hjemmesiden www.denrødetråd.lohse.dk, hvor der findes ekstramateriale og undervisningstips.

Rettigheder
Det sted der har købt cd'en (fx en sognemenighed eller en lokalforening), må afholde kurset et ubegrænset antal gange og for et ubegrænset antal deltagere. Materialet/cd'en må dog ikke lånes ud til andre steder, og stedets faste undervisere må heller ikke tage materialerne med til brug andre steder.

Opgradering
Dette er version 2.0. Har du købt den første version, kan du opgradere til version 2.0 for kun 499,95 kr! Skriv til info@lohse.dk

Yderligere information

Varenummer 5861
Forfatter Den røde tråd
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2012
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt