Den røde tråd – ledermateriale

500,00 kr.
Få på lager - Leveringstid 1-3 hverdage

Fri fragt i Danmark

Fra køb over kr. 499,-

hurtig levering

Du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage

fast mængderabat

Ved køb fra 10 stk.

Med ledermaterialet til »Den røde tråd«, får du et login til hjemmesiden denrødetråd.lohse.dk, hvor du kan downloade alt materialet til kurset. Ledermaterialet bliver ikke længere sendt på en cd.

»Den røde tråd« er et kursus, som fører deltagerne igennem hovedlinjerne i Bibelen og viser, at Guds plan om at frelse mennesker går som en rød tråd gennem hele Bibelen. I løbet af kurset vil sammenhængen mellem det Gamle og det Nye Testamente blive tydelig for deltagerne.

Kurset er delt op i to udgaver:

  1. Basis er velegnet for kursister, der har et begrænset forhåndskendskab til Bibelen og dens budskab.
  2. Bonus er velegnet til mere erfarne bibellæsere.

Begge udgaver er delt op i en standardudgave på ti lektioner og en forkortet udgave (light) på syv lektioner. Når du køber kurset, får du adgang til alle fire udgaver af kurset.

Til hver udgave er der en fil med deltagermanualer, som printes ud til hver deltager, og en PowerPoint-serie, som underviseren bruger i undervisningen. PowerPoint-serien indeholder også noter og yderligere vejledning til underviseren.

Kurset er fleksibelt på den måde, at underviseren kan tilføje stof til både deltagermanualerne og PowerPoint-serierne og på den måde tilrette det enkelte kursus til den aktuelle målgruppe.

Rettigheder

Det sted der har købt ledermaterialet (fx en sognemenighed eller en lokalforening), må afholde kurset et ubegrænset antal gange og for et ubegrænset antal deltagere. Ledermaterialet må dog ikke lånes ud til andre steder, og stedets faste undervisere må heller ikke tage materialerne med til brug andre steder.

Produktdetaljer
Varenummer 5861
Varetype --Select--
Udgivelsesår 2012
Illustreret Ja
Forlag Lohse
Af samme forfatter eller i samme serie
Andre relevante varer