følg os på Facebook

Sådan har andre tidligere brugt 24:12

 

Ansgars Kirke

Ansgars Kirke i Aalborg har benyttet sig af tilbuddet i flere år. »24:12 passer med sit indhold rigtig godt ind i vores behov. Vi bestilte 400 magasiner og brugte dem primært til at dele ud til gudstjenesterne i julen og arrangementer før jul. Her får vi kontakt til mange mennesker, som ikke normalt kommer i kirken, og 24:12 gik som varmt brød,« fortæller sognepræst Uffe Kronborg.

 

LM i Skjern

LM i Skjern er et af de steder, hvor de har delt magasinet ud. »Vi har opfordret folk til at tage magasinerne med hjem og dele dem ud til naboer, kolleger og venner, som ikke normalt kommer i LM. Indholdet er rigtig godt, og det gør, at man får lyst til at dele det med andre,« fortæller Enok Sørensen. »Vi har også delt magasinet ud til flere nydanskere i bl.a. Esbjerg, som gerne tog imod det.«

 

Lystrup IM

Lystrup Indre Mission var et af de samfund, der benyttede sig af tilbuddet. »Da vi så tilbuddet om køb af 24:12 syntes vi, det var en god anledning til at dele julens budskab med andre i byen. Vi opfordrede folk i samfundet til at dele 24:12 ud til naboer, kolleger og bekendte, og på den måde fik de anledning til at dele julens budskab med mennesker, som ikke normalt kommer i samfundet,« fortæller kasserer Bendix Poulsen.

 

Haderslev LM

Frank Schou Andersen står for bogsalget i Haderslev LM. Han fortæller, at bogsalget koordinerede bestillingen for LM’erne i byen, så de kunne få del i den billige pris til uddeling. På den måde nåede de op på en samlet bestilling af over 100 styk. ”Vi hængte et opslag op i bogsalget med opfordring til at bruge 24:12 til evangelisering. Her kunne man også skrive, hvor mange eksemplarer man ønskede, og så bestilte vi samlet,” siger han. (Tro & Mission den 11. september)

 

Forudbestil her