følg os på Facebook
Således elskede Gud

Således elskede Gud

Bøndergaard, Per
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Således elskede Gud

Refleksioner over Bibelens 3,16'ere

For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.
Joh 3,16

Johannesevangeliet kapitel 3 vers 16 er et bibelvers, som rigtig mange kristne kan udenad - og med god grund. Her bliver hele Guds frelsesplan sammenfattet i et enkelt vers. Derfor bliver verset også kaldt for "Den lille bibel".

Men hvordan forholder det sig egentlig med de mange andre 3,16-vers i Bibelen? Har de også noget væsentligt at sige os? Per Bøndergaard gik på opdagelse i disse vers, og resultatet af rejsen blev denne andagtsbog, der rummer refleksioner over alle Bibelens 3,16’ere.

»Målet har været at fange bare en enkelt tanke fra hvert vers og forhåbentlig på den måde give læseren lyst til og mod på at læse lidt mere - også i de af Bibelens bøger, som vi måske ikke læser så ofte.«
Per Bøndergaard i forordet

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Udgivet på LogosMedia.

Yderligere information

Varenummer 6555
Forfatter Bøndergaard, Per
Stregkode 9788774258032
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-7425-803-2
Udgivelsesår 2018
Sider 144
Størrelse 13 x 19 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Således elskede Gud
Bedømt af Finn (Indsendt den 14/06/18)
Boganmeldelse i Indre Missions Tidende IMPULS nr 8 - 2018 af Finn Najbjerg, Vinderslev

Ny andagtsbog har refleksioner over alle 3,16-vers i Bibelen.

»Således elskede Gud« er en andagtsbog med refleksioner over Bibelens 3,16-vers. Der er andagter over kapitel 3 vers 16, så vidt de bibelske bøgers længde tillader det, og ellers er der brugt et nærtstående vers.
Forfatteren fik ideen fra det kendte bibelvers Johannesevangeliet 3,16, som også var hans konfirmationsbibelvers. Han fandt, at der er mange gode 3,16'ere i Bibelen. Dette udgangspunkt for bogen giver læseren en god tur rundt i Bibelen, som er meget værdifuld.

Bogen er let tilgængelig, også for den uøvede læser, som undgår lange og tunge sider. De korte refleksioner tager ofte udgangspunkt i et ord eller tema fra bibelverset, og der forkyndes ind i hverdagens praktiske virkelighed. Refleksionernes budskab træder godt frem.

Det var ønskeligt, om hovedbudskabet i de 66 bøger i Bibelen havde fået større plads som baggrund for refleksionerne. Dette gælder især refleksionerne over Det Gamle Testamentes skrifter. Alle Bibelens bøger har et aktuelt budskab til os i dag. Det kunne have givet bogen en større dybde og forkyndelsesmæssig bredde. I udlægningen af Anden Samuelsbog 3,16 formår forfatteren at bruge tekstens baggrund – om Davids hustru Mikal – til at forkynde et aktuelt budskab til os i dag. Mere af dette havde været ønskeligt.

Men alt i alt er det en bog, som vil være mange til glæde i troens liv.
Andre varer, som måske har din interesse