følg os på Facebook

Børnenes Dåbsklub - en dåbsgave for livet

Børnenes Dåbsklub

Børnenes Dåbsklub - et medlemskab

 

Børnenes Dåbsklub er et medlemskab, hvor du gennem bøger, musik og spil fortæller barnet om dåbens store gave. En dåbsgave, som kan få værdi for barnet i mange år.

 

 

Hvem kan blive medlem?

Alle børn mellem 0 og 12 år kan blive medlem af Børnenes Dåbsklub. Du kan give et medlemskab som dåbsgave eller som en gave til barnet senere i livet. Du kan melde barnet ind her

 

Du kan til enhver tid melde barnet ud af dåbsklubben igen. Der er ingen bindingsperiode.

 

 

Hvad modtager barnet?

Lille bog om dåbenBarnet modtager en gave på dåbsdagen (A-pakken) og en gave på halvårsdagen for dåbsdagen (B-pakken). Fra barnet er 8 år sender vi kun en gave til dåbsdagen. Du kan se en oversigt over gaver og priser her. 

 

I den første pakke får du bogen »Lille bog om dåben« og en smart rygsæk i limegrøn, mørkeblå eller rød, som du kan give til barnedåben. Du kan samtidig vælge mellem to ekstra gaver:
- Uro med Noas ark 

- Krammefår


Pakkerne er tilpasset barnets alder og løber frem til barnet er 12 år.

 

 

Betaling og levering

Du får 35 % rabat på varerne i dåbsklubben ud fra katalogprisen. Gavernes pris vil typisk ligge mellem 100 kr. og 300 kr. Se oversigten over gaverne her. Den første gave koster 65 kr.


Du betaler gaverne via faktura, som vi sender til dig. Gaverne sender vi direkte til dåbsbarnet.


Leveringsomkostningerne er på 29 kr. pr. pakke. Til udlandet er leveringsomkostningerne den aktuelle porto, afhængig af vægt og destination.


Medlemskab til søskende

Vi tilbyder søskendegaver til de børn, der har søskende, som allerede er med i dåbsklubben. Søskendegaverne består af de samme bøger som i de almindelige pakker, men forældrebøgerne udgår.   

 

Børnene får deres egne bøger, som de kan gemme for livet. Derudover sker der en løbende udskiftning af bøgerne i pakkerne, så de ikke altid vil få de samme bøger.

 

 

Et tilbud inden for folkekirken

Børnenes Dåbsklub er et tilbud inden for folkekirkens rammer. Al det materiale, vi sender ud, bygger på den lutherske kirkes grundlag og er derfor en god hjælp til at oplære det døbte barn i den kristne tro. Den kristne tro er baseret på frihed og kærlighed, det gælder også materialerne i dåbsklubben.

 

Tegn et medlemskab af Børnenes Dåbsklub her

 

Kontakt

Dåbsklubben
Korskærvej 25
7000 Fredericia
Telefon: +45 7593 4455
Fax: +45 7592 4275
Email: info@daabsklub.dk

Telefonerne er åbne mandag – torsdag 9.15 - 15.00 og fredag 9.15 - 14.00.

 

Tilbage til forsiden