følg os på Facebook
Sex for begyndere

Sex for begyndere

Vær den første til at bedømme dette produkt

Smidt, Lise og Frederik Berggren
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Sex for begyndere

En bog for forlovede og nygifte

»Denne bog kan få afgørende betydning for begyndelsen på jeres ægteskab. Hvis I er tæt på at skulle giftes, eller lige er blevet det, vil jeg gætte på, at sex fylder rigtig meget i jeres tanker og følelser. Men god sex kommer ikke af sig selv. Det skal læres og kræver tryghed, tid og øvelse.

Derfor skal I bruge den her bog sammen. Der er masser af eksempler, som gør bogen både letlæst og meget brugbar. Læs den i små bidder og tal om, hvad I har læst. For jer, der er gift, vil det være oplagt at prøve øvelserne og se, om de virker for jer.

Gud har givet sex som et kærlighedssprog mellem dig og din elskede. Bogen er en god hjælp til at pakke gaven op og bruge den på den gode måde. Til gavn og glæde for din ægtefælle og dig selv - og til Guds ære!«
Vibeke Sode Hjorth, leder af AdamogEva.dk

»I den medieskabte virkelighed kan man få indtryk af, at sex er nemt, og noget, man kan finde ud af med det samme. Så når man som nygift støder ind i sexoplevelser, hvor det ikke bare er let, kan man nemt komme til at føle sig alene og forkert.

Her er bogen en gave til nygifte. Forfatterne taler med et dejligt frit sprog om sex-universet og klæder nye sex-dyrkere på til både den fysiske, psykiske og åndelige dimension.«
(Nygifte) Nanna og Thomas Forum Lollike

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Udgivet af Fokal.

Yderligere information

Varenummer 6798
Forfatter Smidt, Lise og Frederik Berggren
Stregkode 9788756464604
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6460-4
Udgivelsesår 2021
Sider 200
Størrelse 14,8 x 20 cm
Illustreret Ja

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse