følg os på Facebook
På vegne av Kristus - Misjon i Bibelen

På vegne av Kristus - Misjon i Bibelen

Vær den første til at bedømme dette produkt

Bøe, Sverre
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

På vegne av Kristus

Misjon i Bibelen af Sverre Bøe

Bemærk: Skrevet på norsk

Der er mange meninger om hvad kristen mission er, og hvordan det skal gøres. Denne bog drøfter udførligt hvad Bibelen har at sige om mission, både i Det gamle og Det nye Testamente.

Bogen ønsker at lade de forskellige bibeltekster komme til orde uden at blive reduceret til et eller nogle få hovedperspektiver. Og samtidig er det ifølge forfatteren ikke vanskeligt at finde en rød tråd i det hele: Bibelen taler samstemmigt om Guds ønske om fællesskab med alle dem han har skabt. Guds folk er kaldet til at bære denne invitation frem på grundlag af Guds nåde gennem Jesus Kristus.

Anbefaling

»Kirkelige praksisser og teologiske betoninger er ikke uafhængige af forandringer i samfundet. Og i den nuværende situation, hvor de skandinaviske kirker oplever nedgang i medlemsprocenten og faldende dåbstal, er mission blevet en mere og mere meningsfuld og presserende sag. Men hvor det tidligere kunne være svært at tale om mission, er situationen anderledes i dag. Mission er simpelthen kommet tilbage på den kirkelige dagsorden.

I en tid hvor kirken således besinder sig på sin missionsopgave, er denne bog en kærkommen gave. Her finder man en omfattende og grundig undersøgelse af, hvordan mission forstås i de bibelske skrifter. Jeg håber, at bogen bliver en væsentlig og uomgængelig kilde til inspiration for missionsteologisk refleksion i de kommende år.«
Jeppe Bach Nikolajsen
Lektor ved MF vitenskapelig høyskole i Oslo og ansvarshavende redaktør af Norsk Tidsskrift for Misjonsvitenskap

Udgivet af Kolon.

Yderligere information

Varenummer 6881
Forfatter Bøe, Sverre
Stregkode 9788787737937
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-87737-93-7
Udgivelsesår 2021
Sider 360
Størrelse 17 x 23 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt