følg os på Facebook
Når sygdommen rammer (bibelstudie)

Når sygdommen rammer (bibelstudie)

Korsholm, Sprint Aagaard m.fl.
Pris - 49,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Når sygdommen rammer

Bibelstudiehæfte med syv oplæg af Dan K. Månsson, Sprint Aagaard Korsholm, Jens Peter Hansen, Ingrid Lund Markussen og Peter V. Legarth.

Sygdom hos os selv og andre griber ofte dybt ind i vores liv. Hvad skal vi gøre? Hvad skal vi tænke og tro? Hvordan takler vi vore følelser?

I dette hæfte prøver vi at arbejde med Bibelens tale ind i disse situationer. Hæftet lægger op til åbenhjertige og dybe samtaler om disse emner, der før eller siden vil berøre os alle.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Flere bibelstudiehæfter

Download bibelstudiekatalog her.

Udgivet på Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6520
Forfatter Korsholm, Sprint Aagaard m.fl.
Stregkode 9788756463508
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-564-6350-8
Udgivelsesår 2017
Sider 48
Størrelse 11,5 x 20 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Tager fat på svære spørgsmål om sygdom
Bedømt af Finn (Indsendt den 30/06/17)
Af Finn Najbjerg
Boganmeldelse i Indre Missions Tidende

Når sygdommen rammer er et bibelstudiehæfte, som behandler spørgsmål, som opstår, når sygdommen rammer. Afsnittene har hvert sit tema og kommer omkring mange spørgsmål i forbindelse med både fysiske og psykiske sygdomme.
Det beskrives, hvordan sygdommene kom ind i verden ved syndefaldet. Hæftet kommer også ind på, at Gud er skaberen, og at han kan helbrede både ved direkte indgreb og igennem læger, som er givet en forvalteropgave. Forfatterne tager også fat på de svære spørgsmål i forbindelse med sygdom: Hvorfor skal jeg være syg? Hvorfor griber Gud ikke ind? Hæftets sidste afsnit behandler på en meget gribende måde, hvordan det i forbindelse med sygdom kan opleves, at Gud lukker døren og siger nej.
Spørgsmålene i afsnit to stritter i flere retninger, som er mere eller mindre relevante for afsnittets tema. I afsnit fem tales der om dæmonuddrivelse. Stykket virker som et indskud og kræver stor viden hos læseren. Det gøres ikke tydeligt, hvor grænsen går mellem almindelig sygdom og dæmonbesættelse.
Det er rigtigt godt at udgive et hæfte om så svært et emne som sygdom, men området, som behandles, er så stort og bredt, at det måske er for stort et brød at slå op i et hæfte. De enkelte afsnit er så indholdsrige, at de nok bør deles over mere end en sammenkomst.
Andre varer, som måske har din interesse