følg os på Facebook
Mine homoseksuelle venner

Mine homoseksuelle venner

Vær den første til at bedømme dette produkt

Ottosen, Espen
Pris - 50,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat pr. 2. februar 2015 til 50 kr. (før 199,95 kr.)

Ni kristne fra Skandinavien, her i blandt to fra Danmark, fortæller deres personlige historie. De er homoseksuelle, men ønsker, ud fra deres kristne tro, ikke at leve i et homoseksuelt forhold.

Debatten om kirkens forhold til homoseksuelle har fyldt meget de senere år. Nogle gange med en tendens til at glemme, at den faktisk handler om konkrete menneskers liv og livskamp.

Denne bog fortæller om en overset gruppe: Kristne homoseksuelle, som mener, at homoseksuelt samliv er i strid med Guds vilje, og derfor har valgt ikke at leve i homoseksuelle forhold. Mange af dem er i en klemt situation. Fra kristent hold mødes de ofte med tavshed eller manglende forståelse for deres situation. Fra de homoseksuelle miljøer er der ofte kun foragt for deres ønske om ikke at leve seksualiteten ud.

De ni modige mennesker, som fortæller om deres liv og følelser, har forskellig alder og livssituation. Nogle kan fortælle om vigtige ændringer i deres seksualitet, som gør, at de ikke i dag definerer sig selv som homoseksuelle – andre kan ikke. Men de er fælles om en tro på, at alle Guds bud er gode, også når de udfordrer os dybt.

Udgivet i samarbejde med Logos Media

Yderligere information

Varenummer 5895
Forfatter Ottosen, Espen
Stregkode 9788774257288
Indbinding PAPERBACK
ISBN 978-87-742-5690-8
Udgivelsesår 2010
Sider 168
Størrelse 14 x 20,7 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt