følg os på Facebook
Min vej ud af anoreksi

Min vej ud af anoreksi

Scrivener, Emma
Pris - 50,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat den 26. januar 2017 - før 199,95 kr.

Min vej ud af anoreksi

er en personlig beretning af Emma Scrivener. Uadtil var hun den pæne og intelligente pige, der overholdt reglerne og respekterede autoriteterne, men alligevel følte hun aldrig, at hun gjorde det godt nok.

Mange års kamp

Som 13-årig fik Emma Scrivener denne besked: »Du skal i behandling med det samme. Om en uge er det for sent.« Herefter fulgte flere års kamp mod anoreksien, inden hun var tilbage på sin normalvægt.

Men inderst inde var hun ikke helbredt. Og som 28-årig var anoreksien for anden gang ved at koste hende livet.

Mødte den Gud som kendte hende

Det er historien om den pæne pige, hvor anoreksien blev et redskab til at bevare illusionen om kontrol. Det er også historien om Emmas møde med Gud – ikke den gud, hun troede, hun kendte, men den Gud, som kendte hende. Og dét blev et vendepunkt.

Når kroppen bliver et tempel

Emmas historie er vigtig, selvom man ikke lider af anoreksi, for den er et væsentligt debatindlæg i en tid, hvor vi i stigende grad gør kroppen til et tempel og synd til et spørgsmål om, hvad vi putter i munden.

Blog

Du kan følge Emma Scriveners blog her.

E-bog

Fås også som e-bog

Yderligere information

Varenummer 6322
Forfatter Scrivener, Emma
Stregkode 9788772423630
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7242-363-0
Udgivelsesår 2014
Sider 200
Størrelse 12,5 x 20 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Min vej ud af anoreksi - en hudløs ærlig bog
Bedømt af Lea Rughave (Indsendt den 29/11/14)
Bogen ”Min vej ud af anoreksi” er en bog, hvor vi hører om Emma, som har kæmpet med anoreksi fra hendes tidlige teenage år.
Det er en bog man ikke sådan bare ligger fra sig igen, man bliver revet med af Emmas gode fortællerevne og hendes ærlige sind, som gør man virkelig kommer til at forstå hvor alvorlig sygdommen til tider har været for hende.
Bogen gør at man som læser bliver klogere på anoreksi, og de følger som den får for dem der får sygdommen. Den har givet mig en forståelse for hvordan jeg skal møde mennesker med den slags sygdom, fordi hun igennem bogen, fortæller hvordan hun bedst fik hjælp.
Det er også en bog der fik mig til at tænke over samfundsproblematikken, hvordan piger ser på sig selv og på hinanden, og hvordan samfundet udstiller piger og viser dem hvordan den rigtige krop skal se ud, og hvordan unge piger nemt påvirkes af medierne. Vi har brug for i vores samfund at tale om de ting som er svære, hvilket denne bog gør rigtig godt.
For mig var det en utrolig lærerig bog, som man både kan bruge hvis man kender nogen der har anoreksi, selv har haft det eller bare gerne vil lære sygdommen at kende. I bogen kommer hun med nogle gode facts omkring anoreksi indimellem.
En rigtig god bog om en kristen piges kamp med anoreksi og hvordan hun lærte Gud bedre at kende.
Andre varer, som måske har din interesse