følg os på Facebook
Tegninger til kirkeåret II

Tegninger til kirkeåret II

Vær den første til at bedømme dette produkt

Tegninger til kirkeåret
Pris - 199,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Tegninger til kirkeåret II indholder tre illustrationer til hver af søndagens bibeltekster til kirkeårets anden tekstrække.

Illustrationerne er fortløbende og er tænkt som et hjælpemeddel til formidling af søndagens tekstt til familiegudstjenesten, »børnenes fem minutter«, børnetræf under prædiken, søndagsskolen osv. Tegningerne er trykt på kraftigt papir og kan bruges, som de er, til at illustrere teksten, når man står over for en lille gruppe børn. Eller de kan kopieres til overheadtransparenter eller til farvelægning.

Det er helt bevidst, at der er udvalgt tre forskellige tegnere med hver sin streg i dette materiale. Det bidrager til variation for børn og undervisere, der skal gøre brug af illustrationerne.
Materialet giver mulighed for at møde børn med budskabet visuelt, og derved er der større sandsynlighed for, at budskabet huskes, da flere sanser inddrages.

De tre der har bidraget med tegninger er:
Anton Skovbjerg
Bodil Behrens
Zuzana Bruncková

Den, som har købt materialet, har lov til at kopiere tegningerne til overheads og/eller uddeling blandt børnene til farvelægning.

Yderligere information

Varenummer 4782
Forfatter Tegninger til kirkeåret
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2003
Sider 0
Størrelse A4
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt