følg os på Facebook

Guld og grønne skove, lederhæfte

Vær den første til at bedømme dette produkt

Bibeltimer
Pris - 74,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Ledervejledningen indeholder fem vejledninger til inspiration til lederens forberedelse: en gennemgang af teksten med baggrund, leksikon, fokuspunkter, ideer til brug af sanser, konkret tekstgennemgang for børn og juniorer, bibelord med aktivitet, forslag til sange, hjælpemidler, kreativitet og leg samt svar på børne- og junioropgaverne. Hæftet indeholder også et farveløb, en farvefest, temasang, æskeideer, ideer til morgen- og aftenandagter og en oversigt over alle de iderige bilag, der er lagt ind på nettet..

Kort sagt - et hæfte med masser af inspiration til dig som leder - til din lejr.

Oplæggene er delt op i fem farver, som danner grundlag og ramme for materialet. Farverne fortæller - på hver deres vis - om vigtige ting fra Bibelen.

Guld fortæller, hvordan Gud skabte jorden og alt var perfekt - også mennesket!

Sort fortæller, hvordan Adam og Eva adlyd den onde i stedet for Gud. Ondskaben kom ind i verden, og konsekvensen var, at vejen til Gud blev lukket for mennesker.

Rødt fortæller, at Gud i sin kærlighed havde en plan for alle mennesker. Han sendte sin eneste søn til jorden for at vise os, hvordan vi mennesker skulle leve. Guds største mission var, at Jesus skulle være verdens redningsmand. Hans røde blod gav nye muligheder for alle mennesker, der ville gøre brug af det.

Hvidt fortæller, hvordan Jesus tog verdens synd på sig, da han døde på korset. Han modtog Guds straf, som var vores. Dermed har han gjort os "rene", dvs. båret konsekvensen af vores synd. Når vi beder om tilgivelse for alt det forkerte, vi gør i ord, tanker og handlinger, og alt det, vi undlader at gøre, ja, alt det, der ikke vil Gud i os, så tilgives vi for hans skyld. Døren til Gud blev åbnet af Jesus på korset. Halleluja for det.

Grønt fortæller, at Jesus vil mere. Han vil også leve sammen med os - og vi skal leve tæt ved ham, som en gren, der sidder fast på stammen. Når vi gør det, hjælpes vi i livet af Jesus.

Yderligere information

Varenummer 6218
Forfatter Bibeltimer
Stregkode 9788756462082
Indbinding KLAMMEHÆFTET
ISBN 978-87-564-6208-2
Udgivelsesår 2013
Sider 48
Størrelse A4
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt