følg os på Facebook

Guld og grønne skove, juniorhæfte

Vær den første til at bedømme dette produkt

Bibeltimer
Pris - 24,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Juniorhæftet indeholder fem oplæg med inspiration til samtale, opgaver og plads til besvarelse, der kan hjælpe juniorerne med at huske, hvad farverne fortæller. Foruden opgaver er der ideer til, hvordan emnet kan berøres via andre sanser, fx socialt og kreativt under punktet: Krop, saks og papir.

Bag i hæftet er der sider til personlig lejr-refleksion og -hilsner.

Trosbekendelsen, Fadervor og temasange er indeholdt i hæftet.

Oplæggene er delt op i fem farver, som danner grundlag og ramme for materialet. Farverne fortæller - på hver deres vis - om vigtige ting fra Bibelen.

Guld fortæller, hvordan Gud skabte jorden og alt var perfekt - også mennesket!

Sort fortæller, hvordan Adam og Eva adlyd den onde i stedet for Gud. Ondskaben kom ind i verden, og konsekvensen var, at vejen til Gud blev lukket for mennesker.

Rødt fortæller, at Gud i sin kærlighed havde en plan for alle mennesker. Han sendte sin eneste søn til jorden for at vise os, hvordan vi mennesker skulle leve. Guds største mission var, at Jesus skulle være verdens redningsmand. Hans røde blod gav nye muligheder for alle mennesker, der ville gøre brug af det.

Hvidt fortæller, hvordan Jesus tog verdens synd på sig, da han døde på korset. Han modtog Guds straf, som var vores. Dermed har han gjort os "rene", dvs. båret konsekvensen af vores synd. Når vi beder om tilgivelse for alt det forkerte, vi gør i ord, tanker og handlinger, og alt det, vi undlader at gøre, ja, alt det, der ikke vil Gud i os, så tilgives vi for hans skyld. Døren til Gud blev åbnet af Jesus på korset. Halleluja for det.

Grønt fortæller, at Jesus vil mere. Han vil også leve sammen med os - og vi skal leve tæt ved ham, som en gren, der sidder fast på stammen. Når vi gør det, hjælpes vi i livet af Jesus.

Yderligere information

Varenummer 6217
Forfatter Bibeltimer
Stregkode 9788756462075
Indbinding KLAMMEHÆFTET
ISBN 978-87-564-6207-5
Udgivelsesår 2013
Sider 16
Størrelse A4
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt