følg os på Facebook
Mesterværket

Mesterværket

Vær den første til at bedømme dette produkt

Rivers, Francine
Pris - 249,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Mesterværket

Roman af Francine Rivers

SPØGELSERNE FRA HANS FORTID HOLDER HAM FANGEN. HENDES FEJLTRIN FØRER HENDE TIL HANS DØR.

I Los Angeles lader det til, at den succesrige kunstner Roman Velasco har alt, hvad han kunne ønske sig - penge, kvinder, berømmelse. Kun Grace Moore, hans modstræbende, nyansatte personlige assistent, ved hvor lidt han i virkeligheden har.

Dæmoner fra Romans fortid synes at give ekko gennem gangene i hans tomme palæ og ud over den betagende udsigt over områdets bjerge. Men Grace ved ikke, at hendes chef i al hemmelighed tager livtag med sine dæmoner ved at drage ud i byen og male graffiti som Fuglen, en berygtet, men uidentificeret graffitikunstner - en dobbelttilværelse som vil kunne ødelægge hans karriere og sende ham i fængsel.

Ligesom Roman har Grace sine egne spøgelser og hemmeligheder at slås med. Efter et katastrofalt ægteskab har sendt hendes liv helt ud af kurs, har hun lovet sig selv aldrig mere at lade kærlighed stjæle hendes drømme. Men efterhånden, som hun lærer den gådefulde mand bag berømmelsen at kende, er det, som om de takkede dele af begges fortid langsomt begynder at passe sammen … indtil der sker noget så uventet, at det ændrer retningen for deres fælles forhold – og begges liv – for altid.

Udgivet på Scandinavia.

Yderligere information

Varenummer 6693
Forfatter Rivers, Francine
Stregkode 9788771329926
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-7132-992-6
Udgivelsesår 2018
Sider 549
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse