følg os på Facebook
Faderen, sønnen og nåden

Faderen, sønnen og nåden

Vær den første til at bedømme dette produkt

Grymer, Claus
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Faderen, sønnen og nåden

Roman af Claus Grymer

En søn ser i erindringen tilbage og reflekterer over forholdet til sin far. Et forhold, som ikke var uden spændinger. Ikke på grund af voldsomme konflikter og modsætninger, men snarere på grund af alt det, som de ikke formåede at sætte ord på.

Fortællingen er præget af et stille vemod over alt det usagte, men også af humoristiske afstikkere og ikke mindst en taknemmelighed over den nåde, som trods alt bandt dem sammen.

»Det ville være forkert at skrive, at jeg havde et meget nært forhold til far. Men det ville også være forkert at skrive, at jeg ikke havde det. Med denne bog prøver jeg vel at finde tegn på, at jeg havde et nært forhold til ham. Bare på en særlig måde. En måde, der passede til os. Og det vil sige en diskret måde. Jeg har - så vidt jeg kan skønne - en forestilling om, at forholdet mellem os var noget grundlæggende, en uudtalt forudsætning for så meget. Måske er det ønsketænkning. Jeg prøver at finde vidnesbyrd om, at det ikke er det. Og jeg finder dem i glimt - mener jeg. Men er det kun glimt?«

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Claus Grymer

Født 1946, opvokset på Mors, uddannet som journalist på Morsø Folkeblad, desuden bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Har været tilknyttet Kristeligt Dagblad siden 1973, fastansat fra 1974 til 2006, nu freelance-anmelder af litteratur og kunst. Debuterede som forfatter i 1973 og har siden udgivet en række bøger, digte, romaner, noveller og erindringsprosa. Seneste udgivelse er digtsamlingen »Efter døden« (2020).

Udgivet af Fokal.

Yderligere information

Varenummer 6806
Forfatter Grymer, Claus
Stregkode 9788756464468
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6446-8
Udgivelsesår 2021
Sider 160
Størrelse 13,8 cm x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse