følg os på Facebook
Den kærlighed som sætter fri

Den kærlighed som sætter fri

Rivers, Francine
Pris - 199,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Roman over Hoseas' Bog

»Den kærlighed som sætter fri« er en medrivende roman over Hoseas' Bog.

Francine Rivers’ roman udspiller sig i guldfebertiden i Det Vilde Vesten i 1850’ernes USA. Michael forelsker sig i den prostituerede Angel. Hvad han ikke ved, er, at hendes iskolde ydre stemmer med hendes smadrede indre. Han får brug for mere end almindelig kærlighed for at kunne elske hende.

Bogen er også en beskrivelse af forholdet mellem mennesket og Gud. Gennem romanens hovedpersoner får vi et indblik i Guds smerte, når vi svigter Ham og Hans fuldendte kærlighed til os samt tilgivelsens virkning for menneskers liv.

Det er en fantastisk spændende bog – en kærlighedshistorie af åndelige dimensioner, som har toppet på bestsellerlisterne i USA siden udgivelsen i 2001.

Yderligere information

Varenummer 5358
Forfatter Rivers, Francine
Stregkode 9788771325164
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2006
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Den kærlighed som sætter fri
Bedømt af Cecilie Vad (Indsendt den 21/06/16)
"Den kærlighed som sætter fri" er en rørende bog, som virkelig sætter tankerne i gang. Både fordi det jo er en roman, og man derfor lever sig ind i bogen, men den sætter også tankerne i gang i forhold til ens eget liv!
Handlingen er super god, og efterskriftet til slut i bogen sætter hele bogen i perspektiv og giver bogen en endnu dybere mening, så den går fra at være spændende til brugbar!
Jeg læste den første gang som fjorten-årig (hvilket jeg nok bagefter synes var lidt for tideligt), og bogen er læst flere gange siden da!
Fantastisk bog!
Andre varer, som måske har din interesse