følg os på Facebook
Sange og Salmer - klaverindspilning af melodier

Sange og Salmer - klaverindspilning af melodier

Sange og Salmer
Pris - 799,95 kr
Føj til ønskeseddel
Læg i kurv

Detaljer

Sange og salmer – klaverindspilning af melodier

Klaverindspilningen indeholder alle sangene fra »Sange og salmer« og kan bruges som akkompagnement til fællessangen de steder, hvor der ikke er en pianist til rådighed. Samtidig kan indspilningen bruges som hjælp til at lære de nye sange fra sangbogen at kende.

Indhold

Alle versene til sangene er indspillet på klaver efter koraludgaven af frivillige pianister. Klaverindspilningen ligger som MP3 filer på en USB-pen, som du kan afspille med bl.a. »Windows Media Player« eller med »VLC Media Player« på din computer eller downloade og flytte over på en selvstændig mp3-afspiller eller mobiltelefon. Enheden du afspiller MP3-filerne fra, skal kunne kobles til jeres lydanlæg. Du kan lytte til en smagsprøve på linket over købs-knappen.

Brug en forsanger

Er klaverindspilningen til brug i et fællesskab, kan det være en hjælp, hvis forsanger eller mødeleder på forhånd har lyttet til indspilningen og kender rytmen i sangen. Så kan både klaverindspilningen og forsangeren støtte fællessangen.

Rettigheder

Du kan bestille klaverindspilningen til dit eget brug eller til et missionshus eller forening. Ved køb skal du oplyse, hvem rettighederne tilhører. Om det er til dig selv, missionshuset, foreningen eller kirken.

Det er kun rettighedshaveren, der må bruge klaverindspilningen. Du kan læse mere om reglerne her.

Yderligere information

Varenummer 6398
Forfatter Sange og Salmer
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2018
Sider 0
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Blandet fornøjelse
Bedømt af Carl (Indsendt den 23/10/21)
Flere melodier er indspillet alt for hurtige eller alt for langsomme. (Godt at jeg selv kan redigere hastigheden med Audacity) De fleste er dog gode nok at synge til.
Andre varer, som måske har din interesse