følg os på Facebook
Ved en korsvej

Ved en korsvej

Vær den første til at bedømme dette produkt

Holmås, Geir Otto
Pris - 199,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Ved en korsvej

Åbent brev til mine karismatiske venner af Geir Otto Holmås.

Teologen Geir Otto Holmås kaster i denne bog et kritisk blik på toneangivende strømninger i det internationale karismatiske landskab i dag. Repræsentanter for disse strømninger hævder, at Guds rige vil få stor fremgang i vores tid, hvis menigheden rejser sig under ledelse af moderne apostle. Men er der i virkeligheden belæg for denne tankegang i Guds ord?

Forfatteren trækker på egne erfaringer fra mange år i karismatiske miljøer og fra sin tid i lederskabet for Norsk Oase. Han har et dybtfølt engagement for Åndens virke. Bogen er et kald til Åndens folk om at vende tilbage til »de gamle stier«, hvor vi kan finde hvile for vores sjæl.

Citat fra bogen

Jesus Kristus, korsfæstet og opstanden, er selve livet. Ejer vi ham - og ejer han os - har vi alt. Et konstant fokus på indvielse, åndelig disciplin, strategier og metoder til at indtage verden for Gud er derimod ensbetydende med at sætte menigheden i et hamsterhjul. Meningen var, at vi skulle bevæge os frit på en vej, hvor vi går i gerninger, som Gud forud har lagt til rette for os at vandre i, fordi vi allerede har alt i Kristus.

Forfatteren

Geir Otto Holmås er teolog, forfatter og vejleder. Han har gennem flere år været aktiv i den karismatiske bevægelse og i retrætebevægelsen i Norge. Han har desuden siddet i lederskabet for Norsk Oase.

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen.

Udgivet af Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6591
Forfatter Holmås, Geir Otto
Stregkode 9788756463928
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6392-8
Udgivelsesår 2019
Sider 208
Størrelse 13,8 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse