følg os på Facebook
Bedre sex - og mere af det

Bedre sex - og mere af det

Vær den første til at bedømme dette produkt

Rosenau, Douglas E.
Pris - 349,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Bedre sex - og mere af det

Her er noget at hente både for par, der er på vej ind i samlivet og for par, der har gennemlevet mange af livets faser sammen.

Denne bog vil komme til at påvirke dit sexliv!

Enten som en bekræftelse og en varm taknemlig glæde over det, som elskoven giver dig og din ægtefælle, eller konkret hjælp til de hurdler, I oplever.

Måske vil I få større frimodighed eller idéer til at øge spændingen og styrke lidenskaben. Måske vil I få tro på, at nødvendige forandringer kan ske.

Praktisk håndbog

Bogens praktiske vejledning og mange øvelser har som formål, at vi må smage den velsignelse, Gud har lagt ind i sexlivet.

Det er ikke en bog, man læser fra ende til anden. Men som håndbog kan den bruges til at slå op og finde det emne, der siger noget ind i jeres situation.

Bogen er gennemsyret af forfatterens store faglige viden, terapeutiske erfaring, omsorg og hans kristne tro, hvilket får ham til at behandle emnet sex med en form for ærefrygt.

Anmeldelser

»Gode tanker, indsigter og råd til, hvordan man får et kærligt, tillidsfuldt og givende ægteskab.«
Kristeligt Dagblad

»Fyldestgørende og detaljeret instruktioner om alt inden for sex. Har man i sit seksuelle samliv en udfordring, er det muligt at blive klogere på emnet ved at slå op i bogen og få præsenteret mange forskellige løsningsmuligheder [...] En bog man vil anvende overalt i ægteskabets ramme.«
Tro & Mission

»Store mængder ag både teknik, biologi, terapi, psykologi og praktiske råd.«
Domino

»Bogen er en rig inspirationskilde hvis formål er, at vi må smage den velsignelse, Gud har lagt ind i sexlivet. Den går tæt på og indeholder bl.a. øvelser og detaljerede anvisninger, der beskriver, hvordan manden og kvinden bliver bedre elskere indenfor forskellige områder. Det hele er beskrevet på en meget nænsom og respektfuld måde.«
Bente Hansen, psykoterapeut og rådgiver på parvis.dk

Læs hele anmeldelsen på parvis.dk

Yderligere information

Varenummer 5836
Forfatter Rosenau, Douglas E.
Stregkode 9788756462310
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6231-0
Udgivelsesår 2019
Sider 472
Størrelse 16,5 x 23,5 cm
Illustreret Nej
Andre varer, som måske har din interesse