følg os på Facebook
Børnenes 5 kærlighedssprog

Børnenes 5 kærlighedssprog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Chapman & Campbell
Pris - 249,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Helt ny oversættelse af den populære bog, som har hjulpet utallige forældre til at få et tættere forhold til deres børn.

Forstår dine børn, at du elsker dem?

Et barns dybeste behov er at føle sig elsket. Og langt de fleste forældre kan slet ikke lade være med at elske deres børn. Alligevel føler nogle børn sig ikke elskede, fordi forældrene giver udtryk for deres kærlighed på en måde, som børnene ikke forstår.

Ifølge forfatter og terapeut Gary Chapman forstår vi grundlæggende kærlighed gennem fem kærlighedssprog: fysisk berøring, anerkendende ord, tid til hinanden, gaver eller tjenester. Det gælder også børn.

Gary Chapman og medforfatter Ross Campell beskriver med mange eksempler, hvordan du kan bruge de fem kærlighedssprog over for dine børn. Bogen indeholder også en guide til, hvordan du finder dit barns primære kærlighedssprog.

Anbefaling
»Det kan godt se uoverskueligt ud med tre børn, hvis de hver især skal fyldes op på forskellige måder. Men det er et spørgsmål om prioritering og planlægning.Og det sparer masser af tid og kræfter i den anden ende. Faktisk synes jeg, det har virket som lidt af et mirakel for os.«
Marianne Jakobsen, mor til tre drenge

Forfatter til bestseller
Gary Chapman er forfatter til bestselleren »Kærlighedens 5 sprog«, som er solgt i mere end 25.000 eksemplarer i Danmark og 8 millioner på verdensplan.

Bogen har hjulpet flere tusind par til et bedre parforhold.

Du kan også læse mere om kærlighedssprogene på kærlighedssprog.dk

E-bog

Fås også som e-bog

Yderligere information

Varenummer 6288
Forfatter Chapman & Campbell
Stregkode 9788756462600
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6260-0
Udgivelsesår 2018
Sider 224
Størrelse 12,5 x 20
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse