følg os på Facebook

Dyrebare døgn - Vandring i sorgens landskab

Vær den første til at bedømme dette produkt

Skeie, Eyvind
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat pr. 2. februar 2015 til 100 kr. (før 199,95 kr.)

Eyvind Skeie mistede for nogle år siden sin svoger gennem længere tids sygdom. I »Dyrebare døgn« fortæller han om sin vandring gennem sorgens landskab til hjælp og trøst for andre.

Døgn er dyrebare

I sorgens tilstand bliver tiden mere dyrebar end før. Vi ved alle, at livet er kort, at det kun består af øjeblikke, som væves sammen til minutter og timer, døgn, uger og år.

At døgn er dyrebare, opdager vi først for alvor, når vores tid til liv og fællesskab bliver begrænset. Sygdommen lader os ane, at den slags grænser findes. Døden fastsætter grænserne. Den viser os, hvor dyrebare døgnene er – også dem vi gennemlever i uvished og smerte, de timer, som bliver præget af sorgen.

I denne bog vil forfatteren gerne vise nogle glimt fra disse dyrebare døgn. Måske kan de være til hjælp og trøst for andre.

Anbefaling

»Ganske få sider inde i bogen finder man ud af, at det ikke bare er en fin bog i det ydre. Det er en meget velskrevet bog om et svært emne…
Det er en letlæst bog, men den er svær at læse, for du bliver berørt langt ind i dit hjerte. Men læs den og lær noget om det sværeste her i livet, nemlig livets slutning.«

IMT

Eyvind Skeie

har et omfattende opbyggeligt forfatterskab bag sig. Særlig hans bøger om sorg har vundet udbredelse. Bogen »Sommerengen«, som tidligere er udkommet på dansk er således solgt i mere end 7.000 eksemplarer.

Udgivet på Credo i samarbejde med Lohse

Yderligere information

Varenummer 5999
Forfatter Skeie, Eyvind
Stregkode 9788772423418
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-7242-341-8
Udgivelsesår 2018
Sider 132
Størrelse 20 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse