følg os på Facebook
Bønner til liv

Bønner til liv

Vær den første til at bedømme dette produkt

Mikkelsen, Thomas Bjerg (red)
Pris - 99,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Udgivet i samarbejde med Bibelselskabets Forlag.

»Bønner til liv« er blevet til ud fra en idé om at skabe en bønnebog, der kan være til hjælp for mennesker der gerne vil ”tale med Gud”.
Nogle har prøvet det før; for andre er det nyt land, man skal bevæge sig ud i.

Redaktionsgruppen har bevidst arbejdet på at give bogen et nutidigt præg uden dog at tabe traditionen. Bogen indeholder således både nyskrevne og klassiske bønner i samspil med fotografier af Per Bak Jensen.

De nyskrevne bønner er forfattet og redigeret af mennesker fra de forskellige teologiske traditioner og grupper inden for den danske folkekirke. Nogle er grundtvigske, andre er tilknyttet missionsbevægelserne, mens andre igen har deres rødder i det kirkelige børne- og ungdomsarbejde eller et andet sted. På den måde bærer bogen bud om en ny åbenhed og dialog på tværs af gamle grænser i dansk kirkeliv.

»...Denne tekstsamling giver inspiration til bøn.
Den rummer masser af ord, vi kan folde vores hænder omkring, råbe vores frygt ud med, vise vores taknemmelighed med eller måske endda rase mod himlen med. Fra den bøn, Jesus selv lærte sine disciple, til skudbønner på helt almindeligt moderne dansk. Bønner til at lære os selv at kende med og i bedste fald vække vores tillid til Gud med. Bøn er måske broen til troen.«
Michael Falch, sanger og sangskriver

»Det er altid godt at få talt ud med et andet menneske. Det samme gælder forholdet til Gud. Ganske vist siger Jesus at “ jeres fader ved, hvad I trænger til, endnu før I beder ham om det”, men ved at formulere vor glæde, vort håb, vor fortvivlelse eller vor skyld i bøn til Gud, får vi talt ud med Ham, som allerede kender os til bunds.
Derfor er bønnen en uundværlig del af troen. Bønnen hjælper os til at blive i troen som de mennesker, vi nu en gang er, præget af livet på godt og ondt, fordi bønnen forvisser os om, at vi både er set og hørt af Gud. Jeg er overbevist om, at “Bønner til liv” vil blive til stor glæde og hjælp for mange mennesker.«
Karsten Nissen, biskop

Yderligere information

Varenummer 5100
Forfatter Mikkelsen, Thomas Bjerg (red)
Stregkode 9788775235919
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-7523-591-9
Udgivelsesår 2007
Sider 152
Størrelse 15 x 25
Illustreret Ja

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt