følg os på Facebook
Tåreprofeten Jeremias

Tåreprofeten Jeremias

Vær den første til at bedømme dette produkt

Olsen, Peter
Pris - 125,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Tåreprofeten Jeremias

Betragtninger over Jeremias' Bog af Peter Olsen

Denne bog dykker ned i centrale kapitler af Jeremias' Bog. Det er ikke en vers-for-vers-gennemgang, men tematiske nedslag i Jeremias' profetiske virke og den turbulente periode af Israels historie, som Jeremias levede i.

Peter Olsen skriver i et let sprog, og læseren føres gennem levende beskrivelser ind i Jeremias' Bog. Den historiske scene sættes, og samtidig drages paralleller til vores liv i dag.

I »Tåreprofeten Jeremias« åbnes Jeremias' bog for os og viser, hvorfor den er aktuel for os også i dag. Ligesom på Jeremias' tid vil vi mennesker af natur være egne herrer i vores liv, men Bibelens Gud vil være eneste Herre - og kærlige far - i vores liv. Og ligesom på Jeremias' tid vil Gud, at vi skal høre hans tiltale og hans kærlige budskab om tiltalefrafald. Det er helt fantastisk!

Citat fra bogen: »Jeremias forkyndte Guds dom og Guds nåde for mennesker i sin samtid. Han råbte til dem, at de skulle omvende sig, ellers ville de blive ramt af Guds dom. Men han forkyndte også for dem, at dommen ikke var Guds egentlige vilje med dem. Egentlig ønskede Gud at være nådig. Gud ønskede, at folket skulle være Hans børn, og at Han skulle være deres Far« (s.54).

Bogen er udgivet af Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening.

Yderligere information

Varenummer 6869
Forfatter Olsen, Peter
Stregkode Nej
Indbinding Nej
ISBN Nej
Udgivelsesår 2021
Sider 183
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse