følg os på Facebook
Stormogulens diamant - DoppleGanger 3

Stormogulens diamant - DoppleGanger 3

Vær den første til at bedømme dette produkt

Taylor, G.P.
Pris - 100,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat den 26. januar 2017 - før 249,95 kr.

Stormogulens diamant

Tredje bind i DoppleGanger Fortællingerne, der er en unik blanding af fantasy, tegneserie og roman i et. Bøgerne kan læses selvstændigt.

DET ER LYKKEDES for både Sadie og Saskia at blive adopteret af den venlige, men bestemte forfatterinde Madame Elliott. Og deres vakse ven, Erik Morrissey Ganger, er kommet i lære som detektiv hos skurkenes skræk, Dorcas Potts.

Men en dag modtager Madame Elliott et afpresningsbrev, og snart befinder tvillingerne sig i et tog, hvor forbrydelser foregår lige for næsen af dem. Og ikke nok med det: De ligner til forveksling hændelserne i Madame Elliotts egne kriminalromaner. Hvordan undgår de, at Madame Elliott bliver sat under mistanke? Hun har jo selv skrevet drejebogen til tyveriet af Stormogulens diamant. Tvillingerne kaster sig ind i kampen og får brug for alt deres mod.

Mens toget suser af sted, er Erik på vej i et endnu højere tempo, som passager i Dorcas Potts Bugatti. De har en sag, de skal opklare, og nogle venner, de skal hjælpe. Hvis de når frem, er det afgørende, at de først får fat i Stormogulens diamant. Men selv om Erik er ret god til at stjæle, har han lovet sig selv, at han aldrig vil gøre det mere. Hvad gør man, når det ikke er helt klart, hvad der er det rigtige?

Yderligere information

Varenummer 5953
Forfatter Taylor, G.P.
Stregkode 9788756461894
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-6189-4
Udgivelsesår 2012
Sider 304
Størrelse 15,2 x 23 cm
Illustreret Ja

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse