følg os på Facebook
Sommerengen

Sommerengen

Skeie, Eyvind
Pris - 49,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

En familie mister lillesøster ved en ulykke. Faderen ringer til en ungdomsven, som nu er præst. Præsten skriver fortællingen »Sommerengen« som en hjælp til at sætte ord på sorgen.
Pigens far er tegner. Han illustrerer fortællingen. Bogen er gennem årene blevet til trøst og opmuntring i tusinder af hjem.
Læs den, selv om du ikke selv har mistet. Den tænder også håb for din fremtid.

»Sommerengen« er en perle af en bog om det kristne håb. Jeg har brugt bogen i min præstetjeneste og har blandt andet oplevet, hvordan den har skabt forløsning i et barnesind, der var knuget af mange ubesvarede spørgsmål om døden og himlen. Men bogen er ikke bare velegnet til oplæsning for børn. Uanset om du har mistet én af dine kære; går med bekymrede tanker om din egen død eller om du bare sommetider tænker over, hvad (og hvem!) der venter på den anden side, så har denne bog noget at give dig. Det er en lille, men fin bog, der på en stille og nænsom måde forsøger at løfte en lille flig for den del af Guds riges virkelighed, vi endnu har til gode som kristne.
Morten Mouritzen, sognepræst

Yderligere information

Varenummer 5566
Forfatter Skeie, Eyvind
Stregkode 9788756459976
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-564-5997-6
Udgivelsesår 2008
Sider 48
Størrelse 13 x 16 cm
Illustreret Ja

Bedømmelser

Sommerengen
Bedømt af Helle (Indsendt den 29/10/20)
En fantastisk bog som jeg kun kan anbefale alle at læse... uanset livssituation.
Jeg læste bogen første gang for næsten 30 år siden, og jeg såvel som min veninde, der havde mistet sit barn, oplevede trøst og opmuntring. Jeg har læst den flere gang siden og bl.a. læst op derfra ved min mors begravelse, og der kom mange dejlige kommentarer.
Andre varer, som måske har din interesse