følg os på Facebook
Bøjlebirger og terroristerne

Bøjlebirger og terroristerne

Vær den første til at bedømme dette produkt

Teglgaard, Thomas
Pris - 75,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat pr. 31. januar 2019 - før 149,95 kr.

Efter sin første hårrejsende helteaktion er der igen faldet ro over Birgers hverdag. Eller ro er måske så meget sagt. Han døjer stadig med daglige drillerier og irriterende lærere, og desuden hjælper det jo sjældent på ens humør, når man får sit første panikangstanfald.

Men en dag går Birger altså fuldstændig i panik. Mens matematiklæreren er godt i gang med at håne ham for hans uduelighed (og med en vis ret, må man sige), ser Birger ud ad vinduet. Det skulle han nok ikke have gjort. For ude i skolegården kommer et væsen gående. Nogle ville nok kalde det for en mand, det ligner det på mange måder også. Men Birger ved bedre. Han har nemlig set englen før. Og når englen sådan pludselig dukker op på skolen, er der ikke meget at tage fejl af: Den har en ny opgave til ham.

Denne gang har en lille gruppe terrorister besluttet at sætte en frygtelig plan i værk. En plan, som kan koste mange, mange menneskeliv. Derfor bliver englen sendt til Birger. Han skal forhindre katastrofen.

Bøjlebirger og terroristerne er andet bind i Thomas Teglgaards bøger om Bøjlebirger. Første bind er Bøjlebirger og den forsvundne prinsesse

Yderligere information

Varenummer 5575
Forfatter Teglgaard, Thomas
Stregkode 9788756459952
Indbinding INDBUNDET
ISBN 978-87-564-5995-2
Udgivelsesår 2008
Sider 136
Størrelse 12,5 x 20 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt