følg os på Facebook
Dødsdømt

Detaljer

Dødsdømt

En kvindes kamp mod religiøs fanatisme

Asia Bibi er på mange måder en typisk pakistansk kvinde fra landet. Hun er gift og mor til tre børn. En dag under hårdt markarbejde i brændende sol kom hun ved en fejl til at drikke vand af samme glas som en muslimsk kvinde. Det udløste et ramaskrig, for Asia Bibi er kristen - en minoritet, som ofte udsættes for forfølgelse i den islamiske republik.

I 2010 blev Asia Bibi dømt til hængning. Anklagen lød på blasfemi. Asia Bibis usædvanligt hårde skæbne vakte international opsigt blandt politikere, journalister, hjælpeorganisationer og andre sympatisører, som kæmpede for hendes frihed. Efter ni år i en ussel dødscelle, hvor hovedpersonen ingen kontakt havde med sine børn, blev hun endelig frigivet.

Dødsdømt er en nøgtern, men gribende fortælling om Asia Bibis lange vej til frihed. Hun er nu genforenet med sin familie i Canada og kan aldrig vende tilbage til Pakistan. Bibis personlige historie involverer en kamp for især pigers og kvinders ret til skolegang, selvbestemmelse over eget liv - herunder religionsfrihed.

Asia Bibi har fortalt sin historie til journalist og forfatter Anne-Isabelle Tollet. Tollet arbejdede i mange år som korrespondent i Pakistan og var fra 2010 frontkæmper for Asia Bibi.

Udgivet af Kristeligt Dagblad.

Yderligere information

Varenummer 6872
Forfatter Bibi,Asia
Stregkode Nej
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN Nej
Udgivelsesår 2021
Sider 251
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt