følg os på Facebook
Aase og Per

Aase og Per

Vær den første til at bedømme dette produkt

Dahl, Peter Kun 4 på lager
Pris - 125,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Aase og Per Weber har i 42 år arbejdet som sekretærpar for bevægelsen Ordet og Israel. Gennem alle årene har de arbejdet for, at kristne menigheder i Danmark må få Bibelens syn på Israel, og at det jødiske folk må få Bibelens syn på Jesus som Messias.

Aase og Per fortæller om deres opvækst og deltagelse i 50’ernes vækkelsesmiljø i Aalborg og om deres tidlige møde med mennesker, der pegede på landet Israel og sagde: ”Se på Israel, lær om Gud!” Med udgangspunkt i Bibelens tale om Israel og det jødiske folk beretter parret om deres mange begivenhedsrige rejser til Israel; om de store historiske begivenheder, de har været vidne til; om deres oplevelse med danskere, der for første gang får israelsk sand mellem tæerne og om deres møde med det jødiske folk og de messianske menigheder i Israel.

Aase og Per – med Bibelen som vejviser er ikke kun en almindelig biografi. Det er også en beskrivelse af et stykke dansk missionshistorie.
Og så er det i høj grad en forkyndende bog, om hvordan Gud har handlet og stadig handler med sit folk, Israel.

Herren sagde til Abram: »Forlad dit land og din slægt og din fars hus, og drag til det land, jeg vil vise dig. Jeg vil gøre dig til et stort folk og velsigne dig. Jeg vil gøre dit navn stort, og du skal være en velsignelse. Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes.«
1. Mosebog 12,1-3

…»Det er en varmhjertet bog, som vil glæde alle, der elsker Israel«
Bjarne Nederby Jessen, Udfordringen

Yderligere information

Varenummer 5164
Forfatter Dahl, Peter
Stregkode 9788756458504
Indbinding INDBUNDET
ISBN 87-564-5850-9
Udgivelsesår 2005
Sider 184
Størrelse 15,5 x 23 cm
Illustreret Ja

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse