følg os på Facebook
Matthæus Evangeliet I - Credo Kommentaren

Matthæus Evangeliet I - Credo Kommentaren

Vær den første til at bedømme dette produkt

Kjær, Torben
Pris - 299,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Kommentar til Matthæusevangeliet ved cand.theol. Torben F. Kjær.

Næsten 400 siders vers for vers-gennemgang af Matthæusevangeliet kapitel 1 til 13.

Credo Kommentaren er et nyttigt opslagsværk både i det personlige bibelstudium og i en bibelkreds. Den er en værdifuld hjælp for alle forkyndere og studerende.

Om Credo Kommentaren

Udgivelsen af serien Credo Kommentaren blev påbegyndt af et udvalg under Credo Forlag i 1976. Siden 2008 har Forlagsgruppen Lohse stået for udgivelsen af serien.

Credo Kommentaren har som mål at skabe en bibeltro kommentar til alle de bibelske skrifter.

Bøgerne i serien skrives af teologer, præster og teologiske forskere og har som målgruppe teologi- og religionsstuderende, forskere i teologi, præster, undervisere og andre med interesse for teologi og kirke.

Credo Kommentaren leverer en vers for vers kommentar til teksten på baggrund af grundteksten og ønsker at formidle det på en måde, så ikke-teologer også kan få udbytte af at arbejde med bøgerne i serien.

Det faglige ansvar for Credo Kommentaren ligger hos Credo Kommentarudvalget, som er ansvarlige for, at kommentarerne gennemgår et peer review og bliver vurderet af redaktionsuafhængige fagfæller, før de eventuelt antages. Udvalget består af professor i NT på Menighedsfakultetet, Peter Legarth, lektor i NT på Dansk Bibel-Institut, Torben Kjær samt cand. theol. Paul Arne Nyborg, cand. theol. og redaktør på Forlagsgruppen Lohse, Jacob Bank Møller samt cand. theol. og forlagschef på Forlagsgruppen Lohse, Vibeke Sode Hjorth.

Se aktuelle udgivelser fra Credo Kommentaren her.

Torben Kjær

Torben Kjær er cand.theol. og lektor i Det Nye Testamente ved Dansk Bibel-Institut.
Han har bl.a. skrevet »"Jeg'et" i Romerbrevet 7,7-13 og 14-25« (Forlag1.dk 2010), »Lille bog om nådegaver« (Lohse 2011), »Introduktion til Det Nye Testamente« (Kolon 2015) samt Credo Kommentaren til Markusevangeliet (udsolgt; kan evt. købes antikvarisk ved henvendelse til bethesdas.dk).

Yderligere information

Varenummer 6318
Forfatter Kjær, Torben
Stregkode 9788772423586
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7242-358-6
Udgivelsesår 2014
Sider 400
Størrelse 22 cm x 14 cm.
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt