følg os på Facebook
Liv med mening - Pointer fra Jeremias' Bog

Liv med mening - Pointer fra Jeremias' Bog

Vær den første til at bedømme dette produkt

Peterson, Eugene H.
Pris - 50,00 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

»Jeg sidder tilbage med en appetit på mere, og jeg kan varmt anbefale bogen, fordi den er velskrevet og fænger det menneske, der har brug for Guds hjælp.«
IMT

”Liv med mening” giver mod på at dykke ned i Jeremias’ liv og budskab. Og der er meget at hente!

Jeremias er uden tvivl en af de mest dramatiske menneskeskæbner i Det Gamle Testamente. Han blev kaldet til en tjeneste som profet, mens han var ganske ung, og under skiftende konger forsøgte han uden held at kalde Israels folk til omvendelse.

Med udgangspunkt i udvalgte passager fra Jeremias’ Bog tager Eugene Peterson os med på en rejse gennem Jeremias’ liv og gerning. Med indlevelse, skarpsindighed og sans for detaljen, viser han os, at profetens budskab ikke kun var beregnet for samtiden, men i høj grad også er aktuelt for os i dag.

Eugene H. Peterson (f. 1932) var i næsten 30 år præst ved ”Christ Our King Presbyterian Church” i Bel Air, Maryland, USA. Derefter var han ansat som teologisk professor ved Regent College i Vancouver frem til sin pensionering i 2006. Eugene H. Peterson er forfatter til mere end 30 bøger, blandt andet den vidt udbredte bibeloversættelse ”The Message”.

»Liv med mening – pointer fra Jeremias’s bog er et fornemt eksempel på præstegårdsteologi (teologi i praksis). Den har netop et væsentligt anliggende. Den er ikke filosofisk puslespil eller æstetisk krukkeri.«
roskildestift.dk

Yderligere information

Varenummer 5890
Forfatter Peterson, Eugene H.
Stregkode 9788772423401
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-7242-340-1
Udgivelsesår 2011
Sider 232
Størrelse 14,5 x 20 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt