følg os på Facebook
Kroppen og ånden 1 - Sjælesorgens basis

Kroppen og ånden 1 - Sjælesorgens basis

Vær den første til at bedømme dette produkt

Andersen, Leif
Pris - 349,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Kroppen og ånden 1 - Sjælesorgens basis

Leif Andersen har skrevet et omfattende værk om sjælesorg, hvor han bl.a. analyserer de menneskelige og åndelige tendenser, som er særligt påtrængende for sjælesorgen i dag.

Jørgen Due Madsen, overlæge og speciallæge i psykiatri

»Kroppen og ånden« er en yderst velkommen dansk lærebog om sjælesorg. Den er skrevet i det gode spændingsfelt mellem forfatterens egne personlige livserfaringer og teologiens kilder og med stort kendskab til psykologi og samtidskultur. Man mærker det akademiske overblik, og man bliver som læser klogere på sjælesorgens grundsubstans, så man sættes i gang med at tænke - uanset hvilket teologisk udgangspunkt, man tager afsæt i.

Bogen er direkte, spændende og sprællevende med overraskende sprog, billedillustrationer og skæve vinkler. Bedst af alt: Her finder man både bæredygtig teologi og sund psykologi gennemtænkt og anvendt som basis for sjælesorgen i dyb respekt for det enkelte menneske.

Den anbefales til alle kirkens sjælesørgere og til psykologer og andre behandlere, der gerne vil lære noget om at møde mennesker, for hvem den skjulte eller åbenbare Gud er en udfordring.

Jørgen Due Madsen, Overlæge, speciallæge i psykiatri, Center for Psykiatri og Eksistens

Tobindsværk

»Sjælesorgens basis« er første bind ud af to og kan læses selvstændigt. Andet bind udkommer til efteråret 2016.

Leif Andersen

Leif Andersen er lektor på Menighedsfakultetet i Aarhus og rejsepræst i Indre Mission. Han har en særlig evne til at analysere vores samtid. Det kom bl.a. til udtryk gennem hans værk »Teksten og tiden – en midlertidig bog om forkyndelsen« fra 2006, som fik stor og bred anerkendelse i kirkelige kredse.

Yderligere information

Varenummer 6341
Forfatter Andersen, Leif
Stregkode 9788787737746
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-87737-74-6
Udgivelsesår 2015
Sider 496
Størrelse 15,5 x 23,0 CM
Illustreret Ja

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt
Andre varer, som måske har din interesse