følg os på Facebook

Sange og salmer - klaverindspilning - rettigheder:

Når du bestiller »Sange og salmer – klaverindspilning«, skal du oplyse, hvem der er licensindehaveren. Licensindehaveren skal være en selvstændig juridisk enhed og kan ikke deles med andre juridiske enheder. Det kan være f.eks. det lokale IM, kredsen, skolen, kirken, menigheden eller din egen husstand.

 

Det er kun licensindehaveren, der har ret til at bruge klaverindspilningen. Derfor er det vigtigt, at du oplyser den rette indehaver.

 

Når du har købt en klaverindspilning, har du samtidig betalt for alle rettigheder til melodiernes ophavsmand.

 

Eksempler 

Hvis du bestiller »Sange og salmer – klaverindspilning« til LM-kredsen, tilhører rettighederne denne juridiske enhed. Det betyder, at I må bruge den til alle arrangementer, som er arrangeret af LM-kredsen eller som I er en del af. Holder andre foreninger eller menigheder til i samme hus, skal de bestille deres egen klaverindspilning, da de er en selvstændig juridisk enhed.

 

Hvis du køber en klaverindspilning af sangene til et IM-fællesskab, må eventuelle pianister eller forsangere i fællesskabet gerne låne USB’en, så de kan sidde hjemme og lære nye sange. 

 

Hvis en privat person har købt klaverindspilningen, er den til privat brug og må ikke bruges til et arrangement i foreningen. Her skal foreningen købe deres egen USB-enhed.