følg os på Facebook
Johannes' Åbenbaring (Credo Kommentaren)

Johannes' Åbenbaring (Credo Kommentaren)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Adamsen, Georg Stubkjær Kun 4 på lager
Pris - 299,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Kommentar til Johannes' Åbenbaring ved dr.theol. Georg Stubkjær Adamsen

Georg S. Adamsen har været optaget af Johannes' Åbenbaring siden sit teologistudium og har skrevet verdens første doktordisputats over skriftet ved det anerkendte teologiske menighedsfakultet i Oslo.

På Menighedsfakultetet i Aarhus har han i flere år undervist i Åbenbaringensbogen, hvor han undervejs skrev denne Credo Kommentar.

Hovedemnet i Johannes' Åbenbaring er Jesu Kristi genkomst på dommedag. Kristi genkomst fører til frelse for dem, der tror og er retfærdiggjorte, men til fortabelse for vantro. Johannes' Åbenbaring vil oplyse om dommedag, men vil først og fremmest forkynde om dommedag, så ingen skal gå fortabt. Det samme ærinde har Kristus med de syv såkaldte menighedsbreve.

Forfatteren argumenterer for, at Johannes' Åbenbaring bør tolkes, så den er i overensstemmelse med den bibelske troslære. Desuden er det nødvendigt at være opmærksom på, hvordan Johannes' Åbenbaring bruger Det gamle Testamentes sprog og billedsprog til at beskrive Kristus, dommedag, frelse og fortabelse samt kirken.

Credo Kommentaren er et nyttigt opslagsværk både i det personlige bibelstudium og i en bibelkreds. Den er en værdifuld hjælp for alle forkyndere og studerende.

Om Credokommentaren
Læs mere om Credo Kommentaren her.

Yderligere information

Varenummer 5933
Forfatter Adamsen, Georg Stubkjær
Stregkode 9788772423371
Indbinding SOFTCOVER
ISBN 978-87-7242-337-1
Udgivelsesår 2010
Sider 472
Størrelse 14 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt