følg os på Facebook
Jøder har også brug for Jesus

Jøder har også brug for Jesus

Snyder, Avi
Pris - 149,95 kr
Føj til ønskeseddel

Detaljer

Nedsat 7.-31. januar 2022 - fra 1. februar 149,95 kr.

Jøder har også brug for Jesus

Evangeliet udlagt af en Jesustroende jøde

Mange mener, at jøderne ikke behøver at høre om Jesus. Også kristne. Nogle hævder, at jøderne har deres egen vej til Gud gennem Moseloven og Guds løfter. Andre mener, at kristne har mistet taleretten over for jøderne, fordi kirken har forfulgt jøderne op gennem historien.

I dag er det derfor kun omkring 0,1 procent af jøderne i Israel, som tror på Jesus. På verdensplan er det omkring én procent. I praksis er jøderne dermed et unået folkeslag. Det er underligt, for når vi taler om »unåede folkeslag«, er det normalt folk, der bor langt ude i junglen eller andre ufremkommelige steder, hvor kristen mission ikke har været mulig.

Avi Snyder sætter fokus på, hvordan Jesus elskede os med en kærlighed, som ikke er tavs. Det er én af hovedpointerne i bogen. Den er ikke blot en opmuntring til at deltage i jødemission - men mission i det hele taget. For hvis Jesus af Nazaret ikke er jødernes ventede Messias, hvordan kan han så være vores frelser? Enten må Jesus være alt for alle - eller også er han slet ikke noget for nogen.

Arne Pedersen, generalsekretær i Den Danske Israelsmission

Uddrag af bogen

Læs et uddrag af bogen her.

Udgivet af Lohse.

Yderligere information

Varenummer 6767
Forfatter Snyder, Avi
Stregkode 9788756464369
Indbinding SOFTCOVER MED FLAP
ISBN 978-87-564-6436-9
Udgivelsesår 2020
Sider 174
Størrelse 13,8 x 22 cm
Illustreret Nej

Bedømmelser

Anmeldelse i impuls 2020
Bedømt af Finn Najbjerg (Indsendt den 15/12/20)
Avi Snyder tager fat på mange af den kristne kirkes betænkeligheder ved at forkynde evangeliet for det jødiske folk.

Jøder har også brug for Jesus! Titlen udtrykker bogens indhold. Forfatteren, som selv er jøde, brænder for det jødiske folks frelse. Han ser os af hedningerod som en nødvendig hjælp i opgaven med at bringe evangeliet om Guds Messias til det jødiske folk.

Mange af den kristne kirkes betænkeligheder ved at forkynde evangeliet for det jødiske folk behandles. Kapitlerne indledes med ordene: "Der er nogle, der siger." Derefter behandles emner som, spørgsmålet, om jøderne frelses i kraft af udvælgelse eller omvendelse, og spørgsmålet, om det er nødvendigt for jøderne at kende Jesus og frelsen i ham for at blive frelst. Avi Snyder tager også fat på, om den kristne kirke kan forkynde evangeliet for jøderne efter holocaust.

Ud fra Det Gamle Testamentes skrifter kommer han ind på Jesus og hans forsoningsdød og, opstandelse og Israels endetidsfrelse. Han forstår hele Bibelen som et udtryk for Guds åbenbaring af frelsen i Jesus.

Forfatteren peger på at profeterne, Jesus, Johannes Døber og apostlene forkyndte Guds ord og kald til omvendelse for jøderne først og derefter alle folkeslag. Der er ikke frelse i andet navn end Jesus- navnet.

Kristne har et kald til at forkynde for jøder, og må ikke kun nøjes med at vise kærlighed uden ord. Forkyndelsen af Guds ord om Jesus er en forudsætning for frelse. Vi må som Jesus løbe risikoen for foragt og hån.

I kirkens første tid bragte jøderne Guds ord til andre folk, Nu må vi hjælpe med at bringe Guds ord til jøderne.

I bogen fylder holocaust meget med de dybe følelsesaspekter, skam og anger i forhold til det jødiske folk. Det behandles omfattende og meget godt. Her hjælper forfatteren læserne til at tro både Guds og det jødiske folks tilgivelse. At tro tilgivelsen er en forudsætning for frimodigt at kunne møde det jødiske folk med evangeliet. Den kristne verden svigtede jøderne under holocaust, og svigtet må ikke gentage sig ved, at den kristne verden undlader at forkynde evangeliet for jøderne. Så har antisemitismen vundet!
Bogen anbefales på det varmeste til alle med kærlighed til Israel og det jødiske folk.
Andre varer, som måske har din interesse