Jesus er Guds Ord

en refleksions- og andagtsbog over Salmernes Bog
Forfatter
Filip Hjorth Kofod
  • Bog

175,00 kr.
På lager - Leveringstid 1-3 hverdage

Fri fragt i Danmark

Fra køb over kr. 499,-

hurtig levering

Du modtager din pakke indenfor 1-3 hverdage

fast mængderabat

Ved køb fra 10 stk.

”Lykkelig er du, der har din glæde i Bibelen – læser i den, lever i den, hører prædikener fra den, beder ud fra den, bygger på den. For du bygger ikke dit liv og din tro på en sort gammel bog, men på en levende Frelser – den Levende Gud!”

Jesus er Guds Ord er en andagts- og refleksionsbog over Salmernes Bog. Det er ikke en traditionel andagtsbog, men nærmere en nedfældelse af forfatterens personlige udbytte af sin læsning af salmerne. I første omgang er det skrevet til personlig opbyggelse (bl.a. i ventetiden som taxachauffør i København), og siden opstod tanken om at give det videre til andre.

Der er en andagt/refleksion til hver af salmerne – og 22 refleksioner over den lange Salme 119, svarende til salmens opbygning. Hvert stykke tager typisk udgangspunkt i et enkelt vers eller budskab fra dagens salme.

Bogen er livsnær og vedkommende. Der tales, med inddragelse af personlige eksempler og erfaringer, til et liv i opgør med synd, og til trøst i Jesus. Det er dyb og sjælesørgerisk tale, som ofte trækker på og citerer fra andre bibeltekster og prædikener, sangvers, bøger og beretninger, som forfatteren selv har fundet hjælp i.

Produktdetaljer
Varenummer 6885
Varetype Bog
Forfatter Filip Hjorth Kofod
Udgave 1. udgave, 1. oplag
ISBN 978-87-93725-12-6
Udgivelsesår 2022
Sider 240
Størrelse 14,5 x 20 cm
Illustreret Nej
Forlag Luthersk Missions Bibelskoles Elevforening
Undertitel en refleksions- og andagtsbog over Salmernes Bog