følg os på Facebook
Jesus alene

Detaljer

Jesus alene

Tre artikler skrevet af biskop J.C. Ryle under overskrifterne »Tilgivelsen«, »Jesu kors« og »Jesus - den eneste vej«.

J.C. Ryle (1816-1900) afsluttede sin præstetjeneste med at være biskop i Liverpool i 20 år. Hele hans tjeneste var bestemt af omsorgen for den enkelte sjæls frelse. For Ryle var det intet mål i sig selv at fylde kirken med tilhørere. Mennesker måtte høre et ord, som kaldte dem til sand omvendelse og tro på Jesus Kristus som deres frelser.

Citat fra bogen:
Vi kan ikke forkynde for meget om navnet over alle navne, og du kan ikke høre for ofte om ham. Du kan til gengæld høre for mange prædikener om de ting, som adskiller os, eller om forbilleder og gode bøger, om gerninger og pligter, om kirkelige former og handlinger. Der er ét emne, du aldrig kan høre for meget om: Du kan aldrig høre for meget om Jesus.
Hvis vi bliver trætte af at forkynde Kristus, er vi falske forkyndere. Hvis du bliver træt af at høre om ham,
så er din sjæl i en usund tilstand. Selv når vi igennem et helt liv har prædiket om ham, så har vi ikke fået sagt det halve, som kunne siges om hans herlighed. Når du møder ham ansigt til ansigt den dag, han kommer igen, da vil du indse, at der var meget mere at lære om ham, end dit hjerte nogensinde fattede (s.103).

Bogen er udgivet på Luthersk Missions Bibelskoles Elevforenings forlag.

Yderligere information

Varenummer 6746
Forfatter Ryle, J.C.
Stregkode Nej
Indbinding SOFTCOVER
ISBN Nej
Udgivelsesår 2019
Sider 105
Størrelse Nej
Illustreret Nej

Bedømmelser

Der er endnu ingen bedømmelser af dette produkt

Vær den første til at bedømme dette produkt